Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Κριμιζής σε Μηταράκη: Με τιμούν τα λόγια σας, προέρχονται από ένα συμπατριώτη που υπηρετεί την Ελλάδα σκληρή δουλειά και ήθος

Επιστολή προς τον Ακαδημαϊκό, κ. Σταμάτιο Κριμιζή, απέστειλε ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου και Βουλευτής Χίου με την Νέα Δημοκρατία Νότης Μηταράκης, για την ανάληψη της θέσης του Αντιπροέδρου της Ακαδημίας Αθηνών.

Στην επιστολή του, ο κ. Μηταράκης, συγχαίρει τον εξαιρετικό επιστήμονα για το έργο του και την πορεία του στο ερευνητικό πεδίο, ενώ παράλληλα τονίζει πως η εκλογή του στη θέση του Αντιπροέδρου, αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για το νησί της Χίου, από όπου κατάγονται αμφότεροι.

Αναλυτικά η επιστολή του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, προς τον νέο Αντιπρόεδρο της Ακαδημίας Αθηνών:

«Αξιότιμε κ. Αντιπρόεδρε,

Με την παρούσα επιστολή επιθυμώ να σας εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την εκλογή σας ως Αντιπροέδρου της Ακαδημίας Αθηνών για το έτος 2023. Με την εκλογή σας αυτή, τιμάται το έργο σας, ο επαγγελματισμός, η συνέπεια και αποδοτικότητά σας στην υπηρεσία της επιστήμης σας, που συμβαδίζουν άρρηκτα με το ακέραιο του χαρακτήρα σας.

Συγχρόνως, η εκλογή σας, αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τον κοινό τόπο καταγωγής μας, το νησί της Χίου. Πεπεισμένος ότι θα προχωρήσετε με τον ίδιο ζήλο στα νέα σας καθήκοντα, σας συγχαίρω και σας εύχομαι να συνεχίζετε να κάνετε υπερήφανη την Πατρίδα μας, την Ελλάδα και τη Χίο σε κάθε «γωνιά» αυτής της γαλάζιας κουκίδας στον γαλαξία μας που ονομάζουμε Γη και πρέπει να διαφυλάξουμε όσο τίποτε άλλο.

Με θερμούς χαιρετισμούς

Νότης Μηταράκης»

Η επιστολή απάντηση Σταμάτιου Κριμιζή προς τον Νότη Μηταράκη 

Σήμερα Τρίτη 6 Δεκεμβρίου ο Σταμάτιος Κριμιζής απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή προς τον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου και Βουλευτή Χίου με την Νέα Δημοκρατία Νότη Μηταράκη.  Ο κ. Κριμιζής στην επιστολή του ευχαριστεί τον Νότη Μηταράκη και αναφέρει πως τα λόγια του τον «τιμούν, ειδικά διότι προέρχονται από αξιωματούχο υψηλότατου επιπέδου στην κυβέρνηση της χώρας μας, αλλά περισσότερο από ένα καταξιωμένο συμπατριώτη που υπηρετεί την Ελλάδα με επαγγελματισμό, ταλέντο, σκληρή δουλειά, και πάνω από. όλα ήθος».

Αναλυτικά η επιστολή του Σταμάτιου Κριμιζή

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για την εν λόγω επιστολή σας επί της εκλογής μου στην Αντιπροεδρία της Ακαδημίας. Τα λόγια σας με τιμούν, ειδικά διότι προέρχονται από αξιωματούχο υψηλότατου επιπέδου στην κυβέρνηση της χώρας μας, αλλά περισσότερο από ένα καταξιωμένο συμπατριώτη που υπηρετεί την Ελλάδα με επαγγελματισμό, ταλέντο, σκληρή δουλειά, και πάνω από. όλα ήθος.

Διάβασα σήμερα και την στοχευμένη απάντησή σας στον Guardian η οποία αποδομεί το ρεπορτάζ της εφημερίδας και αποκαθιστά την αλήθεια.

Εύχομαι το έργο σας να ευοδωθεί για το καλό της χώρας. Επί τη ευκαιρία, σας εύχομαι Καλά Χριστούγεννα και Υγεία και επιτυχίες στο Νέο Έτος.

Με εκτίμηση
Σταμάτιος Μ. Κριμιζής
Ακαδημαϊκός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Μαθητές και καθηγητές από το 3ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου «Γιώργος Σεφέρης» υποδέχτηκε σήμερα 24 Απριλίου 2024 ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής Βρουλής στο κτήριο της ΠΕ...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Την Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 κλιμάκιο της Συμμαχίας Αξιών επισκέφθηκε τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Ηλεκτροφωτισμού, κ. Αυγερινό Δημήτριο προκειμένου να ενημερωθεί για θέματα αρμοδιότητάς...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Επίσκεψη από τον Πρόεδρο του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας, κ Παναγιώτη Κατσίβελα δέχθηκε στο Γραφείο του, σήμερα, 24 Απριλίου ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής Βρουλής.  Ο...

ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Οι πιο γρήγορες πτήσεις διαρκούν από 2 έως 20 λεπτά στον αέρα, με μία από αυτές να πραγματοποιείται πάνω από τα νερά του Αιγαίου....

Advertisement