Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Στο Ρέθυμνο η δίκη του 36χρονου κτηνοτρόφου από τον Κίσσαμο για τον βιασμό 14χρονης και άλλα αδικήματα

Σήμερα Δευτέρα 24/10 αναμένεται να εκδικαστεί στο Μεικτό Ορκωτό Ρεθύμνου, ο 36χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό ενός 14χρονου κοριτσιού που είχε προσεγγίσει μέσω του facebook και όχι μόνο. Ο 35χρονος αντιμετωπίζει δέκα αδικήματα, κακουργηματικού και πλημμεληματικού χαρακτήρα.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων, ο κτηνοτρόφος από την Κίσσαμο που συνελήφθη τον Ιούνιο του 2021 κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανηλίκων, που είχε προσεγγίσει μέσω μηνυμάτων στο facebook και στο Instagram, όπου μάλιστα χρησιμοποιούσε ψευδώνυμο και δήλωνε ότι ήταν 20 ετών. Επίσης αντιμετωπίζει τις κατηγορίες κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας μέσου του διαδικτύου κατά συρροή, για προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, για γενετήσια πράξη με ανήλικο που συμπλήρωσε τα 14 χρόνια, για προβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση, για απόπειρα παράνομης βίας κατ’ εξακολούθηση, για την απειλή με τη χρήση τηλεφωνικού και διαδικτυακού μέσω κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, με στόχο τη συνεχή σεξουαλική επαφή, για κατοχή ναρκωτικών για ιδία χρήση και για παράνομη κατοχή όπλου και πυρομαχικών.


Πως ξεκίνησε η υπόθεση

Όλα ξεκίνησαν όταν κατά τη διάρκεια έρευνας των αστυνομικών του Τμήματος Κισσάμου για όπλα και ναρκωτικά, εντοπίστηκε στο κινητό του άσεμνο υλικό και μηνύματα προς ανήλικες σε όλη την Κρήτη.

Έτσι διαπιστώθηκε ότι ο 36χρονος κτηνοτρόφος προσπαθούσε να προσεγγίσει 40 περίπου ανήλικα κορίτσια μέσω των ψεύτικων προφίλ του στα social media.
Οι αστυνομικοί του Τμήματος Κισσάμου ταυτοποίησαν τα ανήλικα και επικοινώνησαν με τους γονείς τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ Χανίων, κάποια κορίτσια τον αγνόησαν, κάποια που τα έπεισε να αποκτήσουν επικοινωνία τα πίεζε να συνευρεθούν ερωτικά, ενώ ένα κορίτσι 14 μόλις ετών πείσθηκε να τον συναντήσει την αποπλάνησε.

Όταν η ανήλικη αρνήθηκε να τον συναντήσει εκ νέου εκείνος άρχισε να την απειλεί ότι θα δημοσιεύσει βίντεο με άσεμνο υλικό. Ότι θα την εκθέσει στην οικογένειά της. Έτσι κατάφερε να αναγκάσει το μικρό κορίτσι να υποστεί και άλλους βιασμούς.

Το 14χρονο κορίτσι βρήκε το θάρρος να μιλήσει για το μαρτύριο που βίωνε και έτσι ξεδιπλώθηκε η φρικτή αυτή υπόθεση και ο 36χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος και μεταφέρθηκε στις φυλακές της Τρίπολης.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Παρουσιάστηκε η νέα πεζοπορική διαδρομή της Χίου «Λιθί-Αγιάσματα», μία διαδρομή 92 χιλιομέτρων η οποία βρίσκεται πλέον στη φάση της οριστικής της ολοκλήρωσης. Δημοσιογράφοι από το...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το Piaggio Style Center δημιούργησε ένα μοντέλο στο οποίο οι συλλέκτες έχουν ήδη στραμμένο το βλέμμα τους επειδή θα κατασκευαστεί σε περιορισμένο αριθμό για...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το δεύτερο μοντέλο που κατασκευάζεται στην πλατφόρμα Large Architecture της Mazda μετά το CX-60, το νέο CX-80 είναι το πιο ευρύχωρο αυτοκίνητο που διαθέτει...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η Kosmocar- Volkswagen παρουσιάζει τα “Volkswagen Deals” και καθιστά την απόκτηση κάθε ετοιμοπαράδοτου μοντέλου Volkswagen πιο εύκολη από ποτέ. Με το πρόγραμμα “Volkswagen Deals”,...

Advertisement