Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα στην Καβάλα: «Η Άννα κατέγραφε τις συνομιλίες τους, φοβόταν», λένε συγγενείς του θύματος

Μουδιασμένη παραμένει η τοπική κοινότητα της Καβάλας από τις δολοφονίες μητέρας και βρέφους, με συγγενείς και φίλους της οικογένειας να μιλούν για τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν αλλά και τον χαρακτήρα του δράστη και αυτόχειρα κτηνοτρόφου.

Συγγενικά πρόσωπα της άτυχης Άννας μιλώντας στο Star αναφέρουν πως η γυναίκα φοβόταν και κατέγραφε τις συνομιλίες με τον κτηνοτρόφο στις συναντήσεις τους.

«Έγραφε με το κινητό η κοπέλα… Φοβόταν…», δήλωσε η θεία της, συμβουλεύοντας τις γυναίκες να μιλούν και να φεύγουν σε ανάλογες καταστάσεις.

Η αστυνομία έχει πάρει το κινητό της και εάν η άτυχη κατέγραφε και στη μοιραία συνάντησή τους στο μαντρί, τότε θα υπάρχει το ηχητικό ντοκουμέντο της τραγωδίας.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, ο δράστης πυροβόλησε και σκότωσε πρώτα το μωρό πιθανώς για να τιμωρήσει την εν διαστάσει συζυγό του και στη συνέχεια σκότωσε και την ίδια.

Όπως όλα δείχνουν η επιμέλεια του παιδιού που είχε αποκτήσει η πρώην σύντροφός του, ήταν η κόκκινη γραμμή για τον 56χρονο δολοφόνο και αυτόχειρα, ο οποίος κάλεσε την πρώην σύντροφό του σε ένα από τα μαντριά που βρισκόταν κοντά στο σπίτι του, όπου σκότωσε την ίδια και το 10 μηνών βρέφος.

Ο στενός οικογενειακό κύκλος της οικογένειας αναφέρει επίσης πως ο 57χρονος ήταν χρεωμένος και ζούσε κυρίως με τα χρήματα που έβγαζε η κοπέλα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, τα στοιχεία και οι μαρτυρίες δείχνουν ότι ο δράστης είχε προσχεδιάσει το έγκλημα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στον Κωνσταντίνο Π. Καβάφη (Αλεξάνδρεια, 1863-1933) θα είναι αφιερωμένη η 14η ποιητική συνάντηση La Forza della Poesia που θα πραγματοποιηθεί 4-12 Μαΐου 2024, στην...

ΧΙΟΣ

Επίσκεψη στο «Σκυλίτσειο» Γενικό Νοσοκομείο της Χίου πραγματοποίησε ο βουλευτής Χίου, κ. Νότης Μηταράκης, με αφορμή τη δημιουργία της Νέας Μονάδας Μόνιμης Εμφύτευσης στην...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η ERGOTRAK, μέλος του Ομίλου Σφακιανάκη και η DAF Trucks μας προσκαλούν να δούμε από κοντά και να οδηγήσουμε τα βραβευμένα φορτηγά New Generation...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Στο κιτ αμαξώματος Styling Specification της κορυφαίας έκδοσης του πολυτελούς SUV, τον έγχρωμο τόνο δίνουν λωρίδες που μοιάζουν με λέιζερ κάτω από τον εμπρός...

Advertisement