Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Τα μηνύματα του πολιτικού κόσμου για τα 33 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη

Τριάντα τρία χρόνια συμπληρώνονται από τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε ανάρτηση στο διαδίκτυο.

Ανέβασε την εξής φράση του Παύλου Μπακογιαννη: «Κράτα, λοιπόν, όσο μπορείς ελεύθερη την ψυχή σου. Και ανοιχτό το νου για τις αυριανές σου σκέψεις και ιδέες».

Και έγραψε: «Τριάντα τρία χρόνια μετά, φάρος για όλους η σκέψη και η προσφορά του».

Ένα συγκινητικό μήνυμα για τη θλιβερή επέτειο των 33 χρόνων από τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη από τη 17 Νοέμβρη, δημοσίευσε η Ντόρα Μπακογιάννη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στην ανάρτησή της αναφέρει χαρακτηριστικά:

«33 χρόνια πίσω, για μας είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα. Σήμερα στον κόσμο που ζούμε οι ιδέες και οι αξίες σου είναι πιο σημαντικές από ποτέ».

Το έργο του Παύλου Μπακογιάννη παραμένει ζωντανό και οι ιδέες του επίκαιρες, σημειώνει σε ανάρτησή του ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Τάσος Γαϊτάνης με αφορμή τη συμπλήρωση 33 ετών από τη δολοφονία του.

Ειδικότερα, αναφέρει στην ανάρτησή του: «33 χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την άνανδρη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη. Το έργο του παραμένει ζωντανό και οι ιδέες του επίκαιρες. Θα τον θυμόμαστε πάντα!».

«33 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη, από τους τρομοκράτες της «17ης Νοέμβρη», αναφέρει ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας σε ανάρτησή του στο twitter.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης υποδέχτηκε σήμερα στην Περιφέρεια 57 μαθητές και 4 καθηγητές από το 2ο ΓΕΛ Καλυβίων, στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών...

ΧΙΟΣ

Ανακοίνωση Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Χίου ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 24 ΑΠΡΙΛΗ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΥ “ΚΑΤΑΡΓΕΙ” 113 ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ! ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ...

ΧΙΟΣ

Στο πλαίσιο της Αξιολόγησης σχολικών μονάδων και στον άξονα Σχέσεις σχολείου – οικογένειας εκπονήθηκε Σχέδιο Δράσης για το Γυμνάσιο Κάμπου με θέμα: ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δήλωση Αντιπεριφερειάρχη κ. Π. Μπουρνιά για την Παγκόσμια Ημέρα της Γης Κάθε χρόνο, στις 22 Απριλίου, ολόκληρος ο πλανήτης ενώνεται για να γιορτάσει την...

Advertisement