Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Βίντεο ντοκουμέντο από το αιματηρό επεισόδιο στα Πετράλωνα – «Γάζωσαν» άνδρα με 14 σφαίρες

Nεκρός από πυροβολισμούς έπεσε άνδρας στα Πετράλωνα. Η αστυνομία αναζητά τους δράστες, ενώ δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά τα στοιχεία του θύματος. Οι πληροφορίες μέχρι στιγμής δείχνουν ότι πρόκειται για συμβόλαιο θανάτου.

Ειδικότερα, άνδρας αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, εντοπίστηκε νεκρός το πρωί, στην οδό Αλκμήνης 107, στα Πετράλωνα.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, τουλάχιστον 2 με 3 δράστες φαίνεται να το κυνήγησαν, πυροβολώντας το. Χαρακτηρικτηριστικό είναι το γεγονός ότι η περιοχή όπου συνέβη η δολοφονία είναι αρκετά πυκνοκατοικημένη και μάλιστα γύρω στα μεσάνυχτα, γινόταν εκεί κοντά ένα πάρτυ, με αποτέλεσμα να έχει κόσμο που κυκλοφορούσε.

Στο σημείο βρέθηκαν 14 κάλυκες και το θύμα φαίνεται να είχε πυροβοληθεί από κοντινή απόσταση. Επάνω στο σώμα του βρέθηκαν 4 με 5 κάλυκες και φέρει τραύματα στον θώρακα αλλά και το κεφάλι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τις σφαίρες που έφευγαν ανεξέλεγκτα το μοιραίο βράδυ, έχουν προκληθεί ζημιές σε αυτοκίνητα, με σπασμένα τζάμια αλλά και τρύπες που έχουν προκληθεί από τους πυροβολισμούς.

Η Ελληνική Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών. Επίσης στην κατοχή του θύματος βρέθηκαν περίπου 5.000 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, οι δράστες απομακρύνθηκαν από το σημείο τρέχοντας, ενώ η αστυνομία εξετάζει αν χρησιμοποιήθηκαν στη συνέχεια και οχήματα διαφυγής.

Βίντεο ντοκουμέντο από την σκηνή του εγκλήματος

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Μαθητές και καθηγητές από το 3ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου «Γιώργος Σεφέρης» υποδέχτηκε σήμερα 24 Απριλίου 2024 ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής Βρουλής στο κτήριο της ΠΕ...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Επίσκεψη από τον Πρόεδρο του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας, κ Παναγιώτη Κατσίβελα δέχθηκε στο Γραφείο του, σήμερα, 24 Απριλίου ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής Βρουλής.  Ο...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Την Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 κλιμάκιο της Συμμαχίας Αξιών επισκέφθηκε τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Ηλεκτροφωτισμού, κ. Αυγερινό Δημήτριο προκειμένου να ενημερωθεί για θέματα αρμοδιότητάς...

ΧΙΟΣ

Σήμερα (23-04-2024), στο πλαίσιο ερευνών για την παράνομη κατοχή, κατασκευή, χρήση, διακίνηση και εμπορία βεγγαλικών, ενόψει των εορτών του Πάσχα, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης...

Advertisement