Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα στο Περιστέρι: Η εφιαλτική ζωή της 17χρονης, το κύκλωμα μαστροπείας και ο 82χρονος βιαστής της

Νέες πληροφορίες έρχονται στο “φως” για το δραματικό παρελθόν της 17χρονης που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Περιστέρι.

Σύμφωνα με μαρτυρίες του πατέρα της, η κοπέλα είχε πέσει θύμα κακοποίησης σε ηλικία 11 ετών στο Μακροχώρι Ημαθίας όπου ζούσαν.

Πρόκειται για ένα κύκλωμα μαστροπείας με επικεφαλής ένας 83χρονο, ο οποίος μαζί με δύο ακόμα άνδρες αλβανικής καταγωγής ασελγούσαν σε βάρος της 11χρονης τότε κοπέλας.

Είχε γίνει καταγγελία για την υπόθεση και οι Αρχές είχαν προχωρήσει σε τρεις συλλήψεις. Οι δράστες είχαν οδηγηθεί στα δικαστήρια, ενώ ο 82χρονος, όταν εκδικάστηκε η υπόθεση, είχε αποβιώσει.

Οι δύο Αλβανοί κακοποιοί είχαν τότε προφυλακιστεί, ενώ λίγο αργότερα είχε αποφασιστεί ο εγκλεισμός τους. Ο ένας εξ αυτών παραμένει στη φυλακή, ενώ ο άλλος έχει διαφύγει στην Γερμανία.

Η άτυχη 17χρονη κηδεύτηκε χθες Πέμπτη σε κλίμα οδύνης, ενώ ο 22χρονος φίλος της παραμένει άφαντος. Αστυνομικοί έκαναν έφοδο σε σπίτι στο Αιγάλεω χωρίς όμως αποτέλεσμα, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται σε ολόκληρη την Ελλάδα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Μηταράκης: Πιο αισιόδοξος μετά την επίσκεψη του κ. Ταχιάου  Ταχιάος: Όλοι οι φορείς της Χίου να συμπράξουν στην εκτέλεση των έργων Επίσκεψη στα μεγάλα...

ΧΙΟΣ

Επιστολή προς τον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών κ. Ταχιάο έστειλε ο Δικηγορικός Σύλλογος Χίου με αφορμή την επίσκεψή του στο νησί της Χίου. Αναλυτικά...

ΧΙΟΣ

Ξεκάθαρο μήνυμα προς τους  εργολάβους  ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να επιτρέψει πλέον καμία ολιγωρία στα υπό εκτέλεση έργα στο νησί της Χίου, έστειλε...

ΧΙΟΣ

Σε συνέχεια των επιτυχημένων δεντροφυτεύσεων που πραγματοποιήθηκαν το περασμένο τρίμηνο, το Κοινωφελές Ίδρυμα “Μαρία Τσάκος”– Διεθνές Κέντρο Ναυτικής Έρευνας και Παράδοσης, προχωρά στην τέταρτη...

Advertisement