Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

«Καταπέλτης» το πόρισμα των ιατροδικαστών – Οι εκδορές στα πρόσωπα της Ίριδας και της Μαλένας

Συνολικά 15 σελίδες είναι το πόρισμα των δύο ιατροδικαστών που δείχνει ότι τα δύο παιδάκια στην Πάτρα δολοφονήθηκαν και μάλιστα με ασφυξία.

Οι δύο ιατροδικαστές όχι μόνο έχουν συντάξει ένα πόρισμα καταπέλτη για τη δολοφονία των παιδιών αλλά έχουν φροντίσει επιστημονικά να τεκμηριώσουν κάθε τους εύρημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece στο πόρισμα ιατροδικαστές συνδέονται ευθέως το εντύπωμα που βρέθηκε στο δεξί μάγουλο της τρεισήμισι ετών Μαλενας ως το βασικό μηχανισμό της ασφυξίας που προκάλεσε το θάνατο στο παιδί.

Ιατροδικαστές τεκμηριώνουν γιατί πρόκειται για τύπωμα από πίεση που ασκήθηκε από αυτόν που έκλεισε το στόμα και την μύτη στο παιδί και στην ουσία το προκάλεσε το θάνατο.

Στο πόρισμα δεν γίνεται μία απλή καταγραφή στις κακώσεις και τις εκδορές που βρέθηκαν στο πρόσωπο των παιδιών αλλά γινεται ευθεία διασύνδεση τους με την αιτία θανάτου των παιδιών.

Οι δύο ιατροδικαστές καταγραφουν όλα τα επιστημονικά δεδομένα που δεν αφήνουν κανένα περιθώριο να δοθεί οποιαδήποτε άλλη εξήγηση για τα σημάδια στα δύο παιδιά κλείνοντας έτσι παράθυρο που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως δικαιολογία.

Σε όποια θα επιχειρούσε να μεταφράσει τυχαία τόσο τις εκδορές στο πρόσωπο της ίριδας και το εντύπωμα στο μάγουλο της Μαλενας. Σε κανένα από τα δύο παιδιά δεν έχουν καταγραφεί σημάδια άμυνας τη στιγμή που τους κλείνουν το στόμα και το μύτη την μύτη για να τους προκαλέσουν ασφυξία καθώς σύμφωνα με την βιβλιογραφία δεν θα μπορούσαν σε τόσο μικρή ηλικία τα παιδιά να αντιδράσουμε.

Ενδιαφέρον όμως έχει και η παρατήρηση υψηλόβαθμου στελέχους της αστυνομίας που διατυπώνεται το ερώτημα στο CNN Greece για το πόσο τυχαίο μπορεί να ήταν το γεγονός ότι και τα δύο παιδιά ήταν στον ύπνο όταν τα σκότωσε με τη μέθοδο της ασφυξίας.

Η Ίριδα ήταν στην κούνια της και κοιμόταν ενώ η Μαλένα ήταν στο νοσοκομείο και σύμφωνα με την κατάθεση της νοσηλεύτριας που μπήκε μέσα στο δωμάτιο για να της κάνει την καθιερωμένη νοσηλεία το παιδί ήταν «ήρεμο και έτοιμο να κοιμηθεί.»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Μηταράκης: Πιο αισιόδοξος μετά την επίσκεψη του κ. Ταχιάου  Ταχιάος: Όλοι οι φορείς της Χίου να συμπράξουν στην εκτέλεση των έργων Επίσκεψη στα μεγάλα...

ΧΙΟΣ

Επιστολή προς τον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών κ. Ταχιάο έστειλε ο Δικηγορικός Σύλλογος Χίου με αφορμή την επίσκεψή του στο νησί της Χίου. Αναλυτικά...

ΧΙΟΣ

Ξεκάθαρο μήνυμα προς τους  εργολάβους  ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να επιτρέψει πλέον καμία ολιγωρία στα υπό εκτέλεση έργα στο νησί της Χίου, έστειλε...

ΧΙΟΣ

Σε συνέχεια των επιτυχημένων δεντροφυτεύσεων που πραγματοποιήθηκαν το περασμένο τρίμηνο, το Κοινωφελές Ίδρυμα “Μαρία Τσάκος”– Διεθνές Κέντρο Ναυτικής Έρευνας και Παράδοσης, προχωρά στην τέταρτη...

Advertisement