Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Ανατροπή στην Καλλιθέα: Τα… γυρνάει η 51χρονη που πήγε να σκοτώσει τον σύντροφό της

Ανατροπή σημειώνεται στην υπόθεση της Καλλιθέας καθώς, η 51χρονη βασική ύποπτη για την απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του 62χρονου συντρόφου της τα ξημερώματα του Σαββάτου, ανασκεύασε λίγα λεπτά μετά τις 12 τα ξημερώματα της Κυριακής (12/6), την κατάθεση της στους αστυνομικούς.

Η 51χρονη αρχικά ισχυριζόταν ότι ο 62χρονος μπήκε τραυματισμένος στο σπίτι κι ότι ίδια δεν γνώριζε τι είχε συμβεί. Έπειτα είπε ότι ο 62χρονος δεν πήγε τραυματισμένος και αιμόφυρτος στο σπίτι, αλλά ότι αυτοτραυματίσθηκε ο ίδιος με το μαχαίρι που βρέθηκε μέσα στο σπίτι, σύμφωνα με πληροφορίες από το kallitheaonline.gr.

Υπενθυμίζεται ότι ο 62χρονος άνδρας βρέθηκε μαχαιρωμένος το πρωί το Σαββάτου στο διαμέρισμα στο οποίο ζει με την 51χρονη επί της οδού Σωκράτους στην Καλλιθέα. Περίπου στις 6 το πρωί, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον άνδρα με τραύμα στην αριστερή κοιλία, ενώ οι διασώστες ενημέρωσαν την Αστυνομία.

Μετά την ενημέρωση από το ΕΚΑΒ, στο σημείο έσπευσε αμέσως ομάδα αστυνομικών του ΤΑ Καλλιθέας.

Το μαχαίρι είχε πλυθεί

Από την πρώτη στιγμή οι έμπειροι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας άρχισαν να συγκεντρώνουν πληροφορίες, δεδομένα, στοιχεία, μαρτυρίες, βίντεο από κάμερες της περιοχής και εξέτασαν σπιθαμή προς σπιθαμή ολόκληρο το οικοδομικό τετράγωνο γύρω από το σπίτι.

Μέσα στο ημιυπόγειο διαμέρισμα της οδού Σωκράτους εντόπισαν την 51 χρονη γυναίκα, ενώ από την αστυνομική έρευνα στον χώρο βρέθηκε και ένα μαχαίρι επάνω στο οποίο υπήρχαν ίχνη αίματος. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Καλλιθέας αντιλήφθηκαν αμέσως ότι το μαχαίρι είχε πλυθεί και προσήγαγαν την γυναίκα στο Τμήμα.

Στην συνέχεια, κατά την πρώτη εξέταση της από τους αστυνομικούς είπε ότι δεν γνώριζε πως τραυματίσθηκε ο 62χρονος, ότι μπήκε αιμόφυρτος στο σπίτι και ότι εκείνη ειδοποίησε το ΕΚΑΒ.

Τα λεγόμενα της δεν έπεισαν τους αστυνομικούς καθώς από την εξονυχιστική έρευνα τους στην περιοχή δεν προέκυψε από πουθενά ότι ο 62χρονος μπήκε αιμόφυρτος στο σπίτι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Με αφορμή τον φετινό εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων (18/5) με θέμα «Μουσεία, Εκπαίδευση και Έρευνα», το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) οργανώνει διαδραστικό...

ΧΙΟΣ

Με στόχο να τιμήσει την Ημέρα της Μητέρας, ο Σύλλογος Τριτέκνων Χίου διοργανώνει εκδήλωση την Κυριακή 19 Μαΐου 2024 και ώρα 18:30 στην πλατεία...

ΧΙΟΣ

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου ανακοινώνει τα στατιστικά στοιχεία διακίνησης επιβατών και οχημάτων προς το λιμένα Χίου, κατά την περίοδο της Μεγάλης Εβδομάδας του έτους...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Ο τρίτος γύρος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων και Ιστορικών Αυτοκίνητων, επιστρέφει και πάλι στη γνωστή διαδρομή από το Λιμάνι μέχρι την πόλη της Κύμης,...

Advertisement