Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Τζόνι Ντεπ: «Μου πέταξε ένα μπουκάλι κρασί – Ήταν τρομερά ζηλιάρης» – Η ηθοποιός Έλεν Μπάρκιν «καίει» τον σταρ

Δίκη Ντεπ – Χερντ: Η πολύκροτη δίκη για την υπόθεση συκοφαντικής δυσφήμισης του Τζόνι Ντεπ από την πρώην σύζυγό του, Άμπερ Χερντ, γίνεται ολοένα και πιο περίπλοκη, καθώς συνέχεια έρχονται στο φως νέες μαρτυρίες και στοιχεία.

Ο Ντεπ κατηγορεί τη Χερντ ότι τον δυσφήμισε, όταν έγραψε ένα άρθρο στη Washington Post στο οποίο ισχυριζόταν ότι η ίδια είχε πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας, με τον 58χρονο ηθοποιό να καταδεικνύει την 36χρονη ως κακοποιήτρια. Από μεριάς της, η Χερντ επιμένει ότι υπέστη κακοποίηση στα χέρια του πρώην συντρόφου της.

Σε μια προηγούμενη δικαστική διαμάχη του ζευγαριού, το 2020, πολλές πρώην σύντροφοι του Τζόνι Ντεπ είχαν καταθέσει, υπερασπιζόμενες τον ηθοποιό. Σταρ όπως η Γουινόνα Ράιντερ, αλλά και η πρώην σύζυγος του Ντεπ, η Γαλλίδα τραγουδίστρια Βανέσα Παραντί, είχαν δηλώσει ενόρκως ότι ο ηθοποιός ήταν άψογος απέναντί τους, καθ’ όλη την διάρκεια της σχέσης τους.

Τώρα, μια άλλη γυναίκα από το παρελθόν του ηθοποιού έρχεται να ισχυριστεί τα ακριβώς αντίθετα: Η 68χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός Έλεν Μπάρκιν ανέβηκε στο εδώλιο χθες Πέμπτη (19/5) για να μιλήσει για την πολυτάραχη σχέση που κι αυτή φέρεται να είχε με τον Τζόνι Ντεπ.

Η Μπάρκιν μίλησε για έναν άνδρα εξαιρετικά ζηλιάρη, ο οποίος – όπως ισχυρίζεται και η Χερντ- ήταν συχνά υπό την επήρεια ουσιών, όπως το αλκοόλ και τα ναρκωτικά.

«Ήταν πολύ συχνά μεθυσμένος», είπε η ηθοποιός. «Συνήθως έπινε κόκκινο κρασί». Η Μπάρκιν συμπλήρωσε ότι «αγαπημένες» ουσίες του Ντεπ, εκτός από το κρασί, ήταν η μαριχουάνα και η κοκαΐνη.

«Όλη την ώρα ήταν με ένα τσιγάρο στο χέρι», είπε.

Οι δύο ηθοποιοί τσακώθηκαν τη δεκαετία του 1990 ,ενώ γύριζαν το «Φόβος και Παράνοια στο Λας Βέγκας», είπε η Μπάρκιν, ενθυμούμενη ένα περιστατικό όπου ο Ντεπ, φέρεται να έριξε ένα μπουκάλι κρασί προς το μέρος της, ενώ τσακώνονταν με άλλους σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου.

«Δεν ξέρω γιατί πέταξε το μπουκάλι», είπε η ηθοποιός, προσθέτοντας ότι δεν θυμάται ακριβώς ποιοι άλλοι ήταν μαζί τους, αλλά ότι το μπουκάλι δεν χτύπησε κανέναν.

 Η Μπάρκιν περιγράφει το περιστατικό στο δικαστήριο:

Η Έλεν Μπάρκιν εξήγησε ότι η σχέση της με τον Ντεπ ήταν κυρίως «σεξουαλική» και ότι οι δυο τους κοιμόντουσαν μαζί 3 με 4 φορές την εβδομάδα. Ο Ντεπ ήταν, παρόλα αυτά, πολύ ζηλιάρης και κτητικός απέναντί της, όπως λέει.

«Είχα μια γρατσουνιά στην πλάτη μου που κάποτε τον θύμωσε πολύ, πολύ επειδή επέμενε ότι προήλθε από το ότι έκανα σεξ με κάποιο άλλο άτομο», είπε στην κατάθεσή της.

Η Μπάρκιν ήταν μεταξύ των μαρτύρων που μίλησαν για τα προβλήματα του ηθοποιού με τις καταχρήσεις, όντας κάποτε πολύ κοντά στον Ντεπ. Η ίδια η Χερντ έχει επίσης υποστηρίξει επανειλημμένα ότι ο Ντεπ γινόταν επιθετικός και βίαιος απέναντί της, κυρίως όταν βρισκόταν υπό την επήρεια ουσιών.

Ο πρώην ψυχίατρος του Ντεπ, δρ. Άλαν Μπλαουστάιν, μίλησε και αυτός στο δικαστήριο για την μάχη του Ντεπ να παραμείνει νηφάλιος, όσο διατηρούσε σχέση με την Χερντ.

«Χρησιμοποιούσε τα ναρκωτικά για να αντιμετωπίσει ψυχικά τραύματα», είπε ο ειδικός. Ανασύροντας τις σημειώσεις του από τις συνεδρίες που είχε με τον Ντεπ, ο δρ. Μπλαουστάιν κατέθεσε ότι ο ηθοποιός είχε κάποτε χαρακτηρίσει την σύντροφό του «κακό μπελά».

Ο ψυχίατρος δήλωσε ότι ο Ντεπ ένιωθε «απογοήτευση και θυμό» για τη Χερντ, όσο ήταν παντρεμένοι. Αναφέρθηκε, μάλιστα, σε ένα μήνυμα που είχε στείλει ο ηθοποιός στη σύζυγό του και το οποίο είχε μπορέσει να δει και ο ειδικός. Ο Ντεπ έγραφε στη Χερντ: «Είσαι η μητέρα μου και η ψυχωσική αδερφή μου». Ο ίδιος ο ηθοποιός είχε παλαιότερα καταθέσει ότι η μητέρα του, Μπέτι Σου Πάλμερ, τον είχε κακοποιήσει ψυχολογικά όσο μεγάλωνε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Με βάση τα καινοτόμα επιτεύγματά της κατά τα έτη μετά την ανακοίνωση των μεσομακροπρόθεσμων επιχειρηματικών της πρωτοβουλιών, η Kia εστιάζει στην επικαιροποίηση της στρατηγικής...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το πρωτοποριακό πρόγραμμα «Αστυπάλαια – Έξυπνο και Αειφόρο νησί», που βρίσκεται πλέον στο τρίτο έτος υλοποίησής του, έχει ως στόχο τη βελτίωση της ζωής...

ΕΛΛΑΔΑ

Το ατύχημα σημειώθηκε στην οδό Πανεπιστημίου στο κέντρο της Αθήνας όταν ένα καλώδιο κόπηκε από τρόλεϊ και έπεσε σε τουριστικό δυόροφο λεωφορείο, με αποτέλεσμα να σπάσουν τζάμια. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν 6 ελαφρά τραυματίες,...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Στόχος είναι η από κοινού ανάπτυξη και υλοποίηση καινοτόμων λύσεων στον τομέα της τεχνολογίας μπαταριών υψηλής τάσης για αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα (BEV). Τα αποτελέσματα...

Advertisement