Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Survivor: Χείμαρρος η Σοφιάνα Αβραμάκη – Το φλερτ με Σοϊλέδη [βίντεο]

Survivor: Για την εμπειρία της από το Survivor, τον τσακωμό της με τον Καραγκούνια, το φημολογούμενο φλερτ με τον Άρη Σοϊλέδη και τη φιλία της με την Ασημίνα, μίλησε η πρώην παίκτρια «σκάνδαλο» Σοφιάνα Αβραμάκη, μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι επιβίωσης.

«Την πρώτη μέρα, που έφτασα στην Ελλάδα, μετά την αποχώρησή μου, έπαιζε Survivor όταν γύρισα σπίτι και μόλις το είδα, αισθάνθηκα πολύ περίεργα. Στεναχωρήθηκα κι είπα στη μαμά μου να αλλάξει κανάλι, ήθελα να βρίσκομαι ακόμα στο παιχνίδι» είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον έντονο τσακωμό που είχε με τον Τάκη Καραγκούνια. «Με τον Τάκη έφτασα στα όριά μου. Δεν μετανιώνω, γιατί θεωρώ ειλικρινή τα ξεσπάσματά μου, φανέρωναν όλα αυτό που βιώναμε εκεί μέσα. Δεν αναιρώ όσα είπα. Μου μίλησε για τα ψυχολογικά μου, άρχισε να μου λέει ότι είμαι άχρηστη, ότι φέρνω ήττες, γιατί έχω ψυχολογικά. Ο Τάκης ήξερε πολύ καλά να χειρίζεται καταστάσεις, αλλά σας πληροφορώ ότι σε στιγμές που δεν καταγραφόμασταν, ο Τάκης ήταν 10 φορές πιο απειλητικός από εμάς. Σε εμένα δεν το έκανε τόσο συχνά, γιατί δεν τον έπαιρνε μάλλον. Θεωρώ ότι έχει εκθέσει σε πολύ μεγάλο βαθμό τον εαυτό του»δήλωσε η Σοφιάννα.

Αναφορικά με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, ο οποίος ήταν εκείνος που πυροδότησε τις φήμες για φλερτ ανάμεσα στη Σοφιάννα και τον Άρη Σοϊλέδη, είπε: «Όταν μάθαμε για όσα έλεγε ο Εμμανουήλ, πέσαμε από τα σύννεφα. Εγώ δεν πίστευα ότι κάποιος έθιξε ένα τέτοιο θέμα, όταν μέσα σε αυτό συμπεριλαμβάνεται ένας άνθρωπος που ετοιμάζεται για γάμο. Και για εμένα όμως, δεν ήταν λιγότερη η ευθύνη. Κάποια στιγμή μετά από έναν αγώνα, ο Άρης είχε χαθεί και μάζεψα όλη την ομάδα και τους είπα ότι κάποιος έχει μιλήσει για εμένα και τον Άρη. Τους ρώτησα αν έχουν δει κάτι πονηρό ανάμεσά μας κι είπαν όχι όλοι, μόνο ο Κωνσταντίνος το παραδέχτηκε. Η οικογένειά μου το πήρε πολύ σοβαρά όλο αυτό που συνέβη».

Τέλος, αναφέρθηκε στη σχέση της με την Ασημίνα και το σχόλιο που έκανε εκείνη για τη σχέση της Σοφιάνας και του Άρη: «Η παραδοχή της Ασημίνας για τις φήμες του φλερτ μου με τον Άρη έχει άλλη βαρύτητα από τη στιγμή, που ήμασταν τόσο κοντά. Δεν γνώριζα αυτά που είχε πει η Ασημίνα και στεναχωρήθηκα πολύ, όταν τα είδα. Υπήρξαμε στήριγμα η μία για την άλλη και άλλαξαν τόσο πολύ τα πράγματα, που αναρωτιέσαι, αν υπήρξαμε όντως φίλες. Ξέρει πολλά προσωπικά μου και προτίμησε να πει ψέματα, που δεν θεωρώ ότι την τιμά αυτό», τόνισε η πρώην παίκτρια του Survivor.

Σχολίασε μάλιστα, και την ανάρτηση που έκανε ο Χρήστος Δάντης και αναφερόταν σε εκείνη, χαρακτηρίζοντάς την «ουρά». «Δεν μου άρεσε καθόλου η λέξη που χρησιμοποίησε. Το να αποκαλείς έναν άνθρωπο “ουρά” είναι πάρα πολύ άσχημο. Παρόλα αυτά, θεωρώ πως στήριξε με τον τρόπο του την αγαπημένη του», είπε κλείνοντας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Το πρόγραμμα Erasmus+ με θέμα ”Friend me. Don’t bully me”στο οποίο συμμετείχε το σχολείο μας για 2 χρόνια, με 15 μαθητές συνολικά, με 3...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Εγκρίθηκε από το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων πρόταση του Δήμου Χίου για χρηματοδότηση προμήθειας κοινόχρηστων ηλεκτρικών ποδηλάτων. Μετά την πιστοποίηση του ως Bike Friendly...

ΧΙΟΣ

Ο Σύλλογος Εργαζομένων στους ΟΤΑ Ν. Χίου στηρίζει το αίτημα των εργαζομένων για μόνιμη και σταθερή δουλειά με δικαιώματα. Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση: ΤΡΙΤΗ...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Η Δημοτική Αρχή προχωρά την επισκευή και συντήρηση όλων σχεδόν των Δημοτικών Σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Σήμερα σειρά είχε το 1ο ΕΠΑ.Λ Χίου...