Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Άμπερ Χερντ: Η φωτογραφία με το απειλητικό σημείωμα του Τζόνι Ντεπ – Γιατί δεν έγινε δεκτή στο δικαστήριο

Δίκη Ντεπ – Χερντ: Κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της στην πολύκροτη δίκη, η πρώην σύζυγος του Τζόνι Ντεπ, Άμπερ Χερντ, θέλησε να παρουσιάσει στο δικαστήριο μια φωτογραφία, την οποία οι δικηγόροι του Ντεπ απέρριψαν ως μη αυθεντική. Η φωτογραφία, η οποία εν τέλει δεν έγινε δεκτή ούτε από την δικαστή γιατί κατατέθηκε εκπρόθεσμα, απεικονίζει την 36χρονη ηθοποιό με ένα βαθύ κόψιμο στα χείλη της να κρατά ένα απειλητικό σημείωμα, το οποίο η ίδια ισχυρίζεται πως έγραψε ο Ντεπ.

Η Άμπερ Χερντ υποστήριξε πως ο τραυματισμός στα χείλη της προέκυψε όταν ο Τζόνι Ντεπ την χτύπησε στο πρόσωπο κατά τη διάρκεια ενός καβγά. «Σε έναν τσακωμό μας στο λοφτ του στο κέντρο του Λος Άντζελες, την ώρα που ήμασταν στον χώρο της κουζίνας, ο Τζόνι με χαστούκισε με την ανάστροφη του χεριού του», είπε στην κατάθεσή της η ηθοποιός.

«Ο Τζόνι φορά συνήθως πολλά δαχτυλίδια», είπε. «Έτσι όπως με χτύπησε, είδα λίγο αίμα να πετάγεται στον τοίχο», υποστήριξε η Χερντ.


Χερντ Ντεπ

Πηγή εικόνας: TMZ

Η φωτογραφία που ήθελε να παρουσιάσει η Χερντ στο δικαστήριο απεικονίζει την ηθοποιό με ένα κόψιμο στο κάτω χείλος της, να κρατά ένα σημείωμα που έλεγε «Θα επιστρέψω, ΧΧΧ». Το σημείωμα αυτό, υποστηρίζει η 36χρονη, είχε γραφτεί από τον Τζόνι Ντεπ. Οι δικηγόροι του Ντεπ υπέβαλαν ένσταση, λέγοντας ότι η φωτογραφία δεν είχε παρουσιαστεί κατά τη διαδικασία εμφάνισης των αποδεικτικών στοιχείων, προτού αρχίσει η δίκη.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα TMZ, η νομική ομάδα του Ντεπ συμπληρώνει ότι η φωτογραφία είναι από το 2012, κάτι που φαίνεται να επιβεβαιώνει από τα «μετα-δεδομένα» της φωτογραφίας. Στην προηγούμενη δικαστική αντιπαράθεση των  Ντεπ και Χερντ, η Χερντ είχε υποστηρίξει ότι τα περιστατικά βίας ξεκίνησαν το 2013, λένε οι δικηγόροι του Ντεπ, απορρίπτοντας τη φωτογραφία ως μη αυθεντική.

Μια πηγή κοντά στην Άμπερ Χερντ, που μίλησε επίσης στην TMZ, είπε ότι η Άμπερ πιθανότατα είχε μπερδέψει τις ημερομηνίες στην πρώτη δίκη και ότι οι καταγραφές των συνομιλιών της ηθοποιού με την ψυχοθεραπεύτριά της μπορούν να αποδείξουν ότι η κακοποίηση είχε ξεκινήσει ήδη από το 2012.

Σε κάθε περίπτωση, η συγκεκριμένη επίθεση δεν αποτελεί την μόνη που η Χερντ καταγγέλλει ότι υπέστη στα χέρια του Τζόνι Ντεπ, ενώ ο 58χρονος ηθοποιός έχει επίσης κατηγορήσει την πρώην σύντροφό του για κακοποίηση. Η τωρινή δίκη, στην οποία ο Ντεπ κατηγορεί τη Χερντ για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον του, αναμένεται να διαρκέσει ως τις 19 Μαΐου.

Πηγή: eleftherostypos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Μηταράκης: Πιο αισιόδοξος μετά την επίσκεψη του κ. Ταχιάου  Ταχιάος: Όλοι οι φορείς της Χίου να συμπράξουν στην εκτέλεση των έργων Επίσκεψη στα μεγάλα...

ΧΙΟΣ

Επιστολή προς τον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών κ. Ταχιάο έστειλε ο Δικηγορικός Σύλλογος Χίου με αφορμή την επίσκεψή του στο νησί της Χίου. Αναλυτικά...

ΧΙΟΣ

Ξεκάθαρο μήνυμα προς τους  εργολάβους  ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να επιτρέψει πλέον καμία ολιγωρία στα υπό εκτέλεση έργα στο νησί της Χίου, έστειλε...

ΧΙΟΣ

Σε συνέχεια των επιτυχημένων δεντροφυτεύσεων που πραγματοποιήθηκαν το περασμένο τρίμηνο, το Κοινωφελές Ίδρυμα “Μαρία Τσάκος”– Διεθνές Κέντρο Ναυτικής Έρευνας και Παράδοσης, προχωρά στην τέταρτη...

Advertisement