Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Ανάδρομος Ερμής στους διδύμους: Αυτά τα ζώδια θα ανστατωθούν! – Ελεύθερος Τύπος

Ερμής ανάδρομος, τα μπερδέματα, οι επιστροφές και οι επανασυνδέσεις έρχονται για όλα τα ζώδια!

Κριός Δημιουργήστε την γέφυρα που σας ενώνει με τους γύρω σας.

Χαρείτε την επικοινωνία με φίλους. Είναι σημαντικό με τον ανάδρομο Ερμή να προσέξετε τις συμφωνίες και τα συμβόλαια. Πιθανές παρεξηγήσεις, διαμάχες και καθυστερήσεις είναι μες στο πρόγραμμα.

Ταύρος Οι προσπάθειές σας αναγνωρίζονται!

Ο Ερμής στον οίκο των οικονομικών σας σας φέρνει αναδρομικά έσοδα και δώρα από αυτήν την εβδομάδα. Αλλά φροντίστε να μην αφήσετε εκκρεμότητες.

Είναι η ιδανική περίοδος για να ζητήσετε και να πάρετε όσα σας χρωστάνε, αλλά, προς Θεού, μη δανείσετε τώρα.

Δίδυμοι Τα όνειρά σας ξαναγυρνούν, αλλά και το παρελθόν σας!

Διορθώστε και προλάβετε μπερδέματα και καθυστερήσεις!

Ο Ερμής στο δικό σας ζώδιο ως τις 22 Μαΐου ξαναφέρνει σχέδια και ανθρώπους από το παρελθόν στη ζωή σας. Είναι μια δεύτερη ευκαιρία να ξαναβρεθείτε με σχέσεις προσωπικές, αλλά και οικονομικούς συνεργάτες!

 Καρκίνος Ακολουθήστε την έμπνευση και τη διαίσθησή σας.

Αναμνήσεις και μηνύματα από το χτες επανέρχονται και δεν σας αφήνουν να ηρεμήσετε. Θα πρέπει να φροντίσετε την ψυχολογία και θέματα υγείας που έχετε αμελήσει και να μιλήσετε για τις σκέψεις σας.

Λέων Ενας κοινός στόχος σάς ενώνει με φίλους.

Τα όνειρα, οι επιθυμίες και οι κοινοί ομαδικοί στόχοι φωτίζουν το χαμόγελό σας. Δραστηριοποιείστε μέσα από ομαδική δουλειά.

Η επικοινωνία, μια συνάντηση και μια συζήτηση μπορούν να φέρουν μια δυνατή συμφωνία, ένα συμβόλαιο ή μια αγοραπωλησία.

Παρθένος Επαγγελματικά σχέδια και προτάσεις επιστρέφουν τώρα! 

Ο Ερμής σε ανάδρομη φαινομενικά τροχιά είναι στον τομέα της καριέρας και της κοινωνικής καταξίωσης. Δίνετε όλη σας την ενέργεια και μάχεστε για το κύρος και τη φήμη σας στον επαγγελματικό χώρο.

Μπορείτε να πετύχετε μια οικονομική συμφωνία ευνοϊκή για εσάς.

Ζυγός Επιστρέφουν παλιές υποθέσεις και αλλάζουν το μέλλον σας.

Θα ευνοηθείτε από την ανάδρομη τροχιά του Ερμή από τις 10 Μαΐου και ως τις 22 σε προσωπικό, αλλά και σε οικονομικό επίπεδο. Ταξίδια, συναντήσεις και μηνύματα ξυπνούν αναμνήσεις και σχέδια ζωής!

Σκορπιός Μέρες δημιουργίας και έμπνευσης.

Ο ανάδρομος Ερμής επηρεάζει και δυναμώνει με πιο πρακτικούς στόχους τα όνειρά σας.

Μετά τις 23 Μαΐου μπορείτε να δημιουργήσετε την πραγματικότητα που θέλετε και να αναγεννήσετε σχέσεις και συνεργασίες. 

Τοξότης Επιστρέφουν σύντροφοι και συνεργάτες.

Η φαινομενικά ανάδρομη κίνηση του Ερμή ζητά την προσοχή σας σε θέματα γάμου, συντροφικότητας, συνεργασιών και συμμαχιών.

Προσέξτε, γιατί η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 10 ως τις 22 Μαΐου στο απέναντι ζώδιο από σας κυβερνά όλο το δίκτυο των διαπροσωπικών σας σχέσεων.

Αιγόκερως Έχετε την ευκαιρία να πετύχετε το όνειρό σας!

Ο ανάδρομος Ερμής στον οίκο της εργασίας και των καθημερινών συνηθειών ενεργοποιεί επαγγελματικά θέματα και σχέσεις με άτομα του εργασιακού χώρου και ξαναφέρνει στο προσκήνιο μια δεύτερη προσπάθεια για οικονομικά έσοδα. Στηριχτείτε στη διαίσθηση, στην δημιουργία, αλλά και την εμπειρία σας!

Υδροχόος Ο έρωτας επιστρέφει στην αγκαλιά σας!

Ο ανάδρομος Ερμής προβάλλει τα χαρίσματά σας, τονίζει τη διάθεση να βρεθείτε με πολύ δικά σας πρόσωπα και τα συναισθήματά σας.

Αυτή τη φορά, όμως, ο Ερμής μπορεί να σας βοηθήσει να ξαναζήσετε έναν έρωτα που δεν τέλειωσε ποτέ και τώρα ξαναγυρνά.

Ιχθύες Οσα αγαπάτε θα είναι η όαση που ψάχνετε.

Οσοι από σας αντιμετωπίσατε προβλήματα στην οικογένεια ή με αγαπημένα σας πρόσωπα τώρα θα πρέπει να τα δείτε από τη ματιά των άλλων.

Από την Αστρολόγο Μάρι Γιόβα και το marigiova.gr

Πηγή: eleftherostypos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Μηταράκης: Πιο αισιόδοξος μετά την επίσκεψη του κ. Ταχιάου  Ταχιάος: Όλοι οι φορείς της Χίου να συμπράξουν στην εκτέλεση των έργων Επίσκεψη στα μεγάλα...

ΧΙΟΣ

Επιστολή προς τον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών κ. Ταχιάο έστειλε ο Δικηγορικός Σύλλογος Χίου με αφορμή την επίσκεψή του στο νησί της Χίου. Αναλυτικά...

ΧΙΟΣ

Ξεκάθαρο μήνυμα προς τους  εργολάβους  ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να επιτρέψει πλέον καμία ολιγωρία στα υπό εκτέλεση έργα στο νησί της Χίου, έστειλε...

ΧΙΟΣ

Σε συνέχεια των επιτυχημένων δεντροφυτεύσεων που πραγματοποιήθηκαν το περασμένο τρίμηνο, το Κοινωφελές Ίδρυμα “Μαρία Τσάκος”– Διεθνές Κέντρο Ναυτικής Έρευνας και Παράδοσης, προχωρά στην τέταρτη...

Advertisement