Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Ρέθυμνο: Νέα υπόθεση ασέλγειας σε βάρος 9χρονου απασχολεί τις αρχές

Μια νέα υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ενός 9χρονου αγοριού, ερευνούν οι αρχές στο Ρέθυμνο. Ήδη η δικογραφία της υπόθεσης έχει διαβιβαστεί από την υποδιεύθυνση Ασφαλείας στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων, αυτό που μέχρι τώρα έχει διαπιστωθεί, είναι το παιδάκι, που είναι στα πρώτα στάδια αυτισμού, να είχε γίνει στόχος 45χρονου στενού συγγενικού του προσώπου, με τον οποίο περνούσε κάποιες ώρες την ημέρα.

Από τη μέχρι τώρα έρευνα, φαίνεται ότι ο 45χρονος, έβαζε το παιδί να παρακολουθεί επί ώρες ομοφυλοφιλικό πορνογραφικό υλικό, χωρίς ωστόσο να έχει διαπιστωθεί – πάντα μέχρι αυτή τη στιγμή – εάν το παιδί έχει δεχθεί ασελγείς πράξεις.

Η υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται πριν από ένα μήνα, όταν οι γονείς του παιδιού διαπίστωσαν αλλαγή στη συμπεριφορά του. Αν και άριστος μαθητής, άρχισε να αδιαφορεί για το σχολείο, αλλά και να αποφεύγει τους συμμαθητές του, απέκτησε μια σχέση εξάρτησης με τον δράστη, ενώ άρχισε να κάνει ερωτήσεις σχετικά με το σωστό και το λάθος στη σεξουαλική συμπεριφορά.

Άμεσα η οικογένεια προσέφυγε σε παιδοψυχολόγο. Μετά από αρκετές συνεδρίες, το παιδί ανοίχτηκε και μίλησε για την εμπειρία του, με αποτέλεσμα η υπόθεση να καταλήξει στην αστυνομία.

Ο φερόμενος ως δράστης δεν έχει συλληφθεί, δεδομένου ότι έχει παρέλθει το αυτόφωρο, θα κληθεί ωστόσο για ανάκριση στον Εισαγγελέα, ο οποίος θα διερευνήσει και όλες τις πτυχές της υπόθεσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Μηταράκης: Πιο αισιόδοξος μετά την επίσκεψη του κ. Ταχιάου  Ταχιάος: Όλοι οι φορείς της Χίου να συμπράξουν στην εκτέλεση των έργων Επίσκεψη στα μεγάλα...

ΧΙΟΣ

Επιστολή προς τον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών κ. Ταχιάο έστειλε ο Δικηγορικός Σύλλογος Χίου με αφορμή την επίσκεψή του στο νησί της Χίου. Αναλυτικά...

ΧΙΟΣ

Ξεκάθαρο μήνυμα προς τους  εργολάβους  ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να επιτρέψει πλέον καμία ολιγωρία στα υπό εκτέλεση έργα στο νησί της Χίου, έστειλε...

ΧΙΟΣ

Σε συνέχεια των επιτυχημένων δεντροφυτεύσεων που πραγματοποιήθηκαν το περασμένο τρίμηνο, το Κοινωφελές Ίδρυμα “Μαρία Τσάκος”– Διεθνές Κέντρο Ναυτικής Έρευνας και Παράδοσης, προχωρά στην τέταρτη...

Advertisement