Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Η Νέα Κάρτα Επιβράβευσης Καταναλωτών REVOIL WINCLUB σε πανελλαδική διαφημιστική καμπάνια

Από το Σάββατο 16/04 έχει ξεκινήσει η πανελλαδική διαφημιστική καμπάνια για το Λανσάρισμα της Νέας Κάρτας Επιβράβευσης Καταναλωτών Καυσίμων, τη REVOILWINCLUB.

Η Κάρτας Επιβράβευσης REVOIL WINCLUB δίνει τη δυνατότητα σε κάθε οδηγό που κάνει συναλλαγή σε πρατήριο καυσίμων REVOIL να κερδίσει στη στιγμή καθημερινά Δωρεάν Καύσιμα Αξίας 10€.

Δεκάδες τυχεροί κληρώνονται κάθε μέρα στα πρατήριαREVOIL! Το μόνο που χρειάζεται κανείς για να πάρει μέρος στις κληρώσεις είναι να διαθέτει μία ενεργή Κάρτα WINCLUB, την οποία μπορεί να λάβει δωρεάν από το πρατήριο που θα επισκεφθεί.

Παράλληλα όλοι οι κάτοχοι καρτών WINCLUB, με κάθε συναλλαγή τους συγκεντρώνουν συμμετοχές και για τιςμηνιαίες κληρώσεις που περιέχουν ακόμη μεγαλύτερα Δώρα!

Η πανελλαδική διαφημιστική καμπάνια συμβαίνει ταυτόχρονα σε όλα τα κανάλια επικοινωνίας, με μέσο το τηλεοπτικό spot, το ραδιοφωνικό spot και αρκετά μικρότερα επεξηγηματικά videos που εμφανίζονται σε sites & social media.

Σας περιμένουμε στα πρατήρια REVOIL!

Η REVOIL, η 100% ελληνική εταιρεία εμπορίας πετρελαιοειδών, αναπτύσσεται διαρκώς στην εγχώρια αγορά, μέσα από ένα πανελλαδικό δίκτυο με περισσότερα από 500 ΠρατήριαΚαυσίμων, ενώ σημαντική είναι η δράση της και στουςτομείς της Βιομηχανίας και της Ναυτιλίας.

Η εταιρεία σε συνεργασία με το Εργαστήριο Τεχνολογίας Καυσίμων και Λιπαντικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, εξασφαλίζει καύσιμα άριστης ποιότητας και σταθερής ποσότητας χωρίς απώλειες,μέσω τακτικών ελέγχων που διενεργεί το Εργαστήριοσε όλα τα στάδια της διακίνησης του καυσίμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΠΟΨΕΙΣ

Γράφει ο Σταύρος Παπαγιαννάκης Σήμερα, θα διερευνήσουμε ένα θέμα που αγγίζει τα βάθη της ανθρώπινης ψυχής και του πνεύματος: την Ανάσταση του Κυρίου και...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Οι πρωτοπόροι στους τομείς της οδηγικής απόλαυσης χωρίς εκπομπές ρύπων και της προοδευτικής αισθητικής στην πολυτελή μεσαία κατηγορία αποκτούν τώρα ακόμα ευρύτερη απήχηση. Πρεμιέρα...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο δεύτερος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross, στα Τρίκαλα, με 195 συμμετοχές και πλήθος κόσμου – παρότι η βροχή που προηγήθηκε...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το Audi House of Progress είναι μια τεχνολογική έκθεση σε ένα θαυμαστό κλασσικό κτήριο σε έναν από τους πλέον πολυσύχναστους πεζόδρομους στο κέντρο της...

Advertisement