Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Θανατηφόρο τροχαίο με τρία οχήματα – Δύο νεκροί

Κρήτη: Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 08.00 το πρωί της Τετάρτης κοντά στον κόμβο Αρμανωγείων του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων στο Ηράκλειο Κρήτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τρία επιβατικά οχήματα, συγκρούστηκαν μετωπικά, με αποτέλεσμα ένα ζευγάρι να τραυματιστεί θανάσιμα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο πρώτο όχημα επέβαινε το άτυχο ανδρόγυνο, στο δεύτερο όχημα επέβαιναν δύο δασκάλες που κατευθύνονταν προς στον Πύργο, ενώ στο τρίτο όχημα επέβαινε μόνο ένα άτομο.

Όπως έγινε γνωστό, ο νεκρός είναι αδερφός αστυνομικού.

Στο σημείο, εκτός από ασθενοφόρο, έσπευσε και δύναμη της Πυροσβεστικής τόσο από το Ηράκλειο όσο και από τον Πύργο, προκειμένου να συνδράμει στον απεγκλωβισμό του άτυχου ζευγαριού, που μετά την σύγκρουση εγκλωβίστηκε μέσα στο μοιραίο όχημα.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το θανατηφόρο τροχαίο παραμένουν αδιευκρίνιστες.

Μιλώντας στην ΕΡΤ Ηρακλείου ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ροτασίου, κ. Στέλιος Κακουδάκης είπε πως βρέθηκε στο σημείο πέντε λεπτά μετά το δυστύχημα και ενώ κατευθυνόταν προς την κοινότητα.

Ο ίδιος επιβεβαίωσε πως στο θανατηφόρο τροχαίο ενεπλάκησαν τρία οχήματα και πως νεκρό είναι το ζευγάρι που επέβαινε σε ένα από αυτά. Έκανε μάλιστα λόγο για σφοδρότατη μετωπική σύγκρουση – όπως μαρτυρά και η εικόνα των οχημάτων – ενώ σύμφωνα με τον ίδιο κανένας από τους επιβαίνοντες στα άλλα δύο οχήματα δεν τραυματίστηκε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Μαθητές και καθηγητές από το 3ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου «Γιώργος Σεφέρης» υποδέχτηκε σήμερα 24 Απριλίου 2024 ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής Βρουλής στο κτήριο της ΠΕ...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Επίσκεψη από τον Πρόεδρο του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας, κ Παναγιώτη Κατσίβελα δέχθηκε στο Γραφείο του, σήμερα, 24 Απριλίου ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής Βρουλής.  Ο...

ΧΙΟΣ

Σήμερα (23-04-2024), στο πλαίσιο ερευνών για την παράνομη κατοχή, κατασκευή, χρήση, διακίνηση και εμπορία βεγγαλικών, ενόψει των εορτών του Πάσχα, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης...

ΧΙΟΣ

Σύλλογος Δικαστικών Υπαλλήλων Χίου και Δικηγορικός Σύλλογος Χίου συμμετείχαν ενεργά στην κινητοποίηση που έλαβε χώρα το πρωί της Τετάρτης 24 Απριλίου 2024, έξω από...

Advertisement