Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Ανδραβίδα: Τα νέα στοιχεία για την φρικτή τετραπλή δολοφονία (βίντεο)

Ο άνδρας που αναζητείται, έχει εξαφανιστεί από την Τετάρτη, το απόγευμα. Στενεύει ο κλοιός γύρω από τον δράστη της δολοφονίας της τετραμελούς οικογένειας στην Ανδραβίδα. Ένα από τα πιο σοκαριστικά σημεία της τραγικής αυτής ιστορίας, είναι ότι ο πρώτος άνθρωπος που βρήκε νεκρά τα θύματα, ήταν ο 11χρονος γιος (από τον πρώτο της γάμο) της Μαρίας Κλότσι.

Ο άνδρας που θεωρείται από την αστυνομία ως ο βασικός ύποπτος για την τετραπλή δολοφονία εξαφανίστηκε αμέσως μετά το μακελειό από την περιοχή. Κάτοικοι της Ανδραβίδας τον περιγράφουν ως έναν άνδρα, με επιθετικές διαθέσεις, που προκαλούσε συχνά προβλήματα.

Τα ερωτήματα που ψάχνουν απαντήσεις

Όπως διαπιστώθηκε από την αυτοψία στο σημείο, ο δράστης είχε δολοφονήσει με πυροβόλο όπλο το ζευγάρι, ενώ φαίνεται ότι έπνιξε τα δύο παιδιά τους. Μάλιστα επιχείρησε να «εξαφανίσει» τα πτώματα, καθώς οι γείτονες βρήκαν τον άνδρα και τη γυναίκα μέσα σε ένα τρέιλερ στην αυλή του σπιτιού και δίπλα τους το 3χρονο αγόρι. Το μικρότερο παιδί ήταν μέσα στο σπίτι. Ενδεχομένως ο άνδρας είχε σκοπό να απομακρύνει τις σορούς, όμως κάτι τον ανάγκασε να αλλάξει τα σχέδια του.

Ένα γεγονός το οποίο απασχολεί έντονα τις Αρχές και γεννά ερωτηματικά, είναι γιατί το σπίτι στο οποίο διέμενε η οικογένεια δεν είχε ηλεκτροδότηση.

Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα ίσως είναι η αρχή του νήματος που θα τους οδηγήσει στην εξιχνίαση του εγκλήματος.

Να σημειωθεί ότι υπάρχει μία φήμη – που δεν έχει επιβεβαιωθεί – ότι ο δράστης, μετά την αποτρόπαια πράξη του, ίσως να έδωσε τέλος στη ζωή του.

Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του υπόπτου. Εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκαν όπλα, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα της βαλλιστικής έρευνας, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν τα όπλα αυτά συνδέονται με τον κάλυκα που εντοπίστηκε στον τόπο του εγκλήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Ο Δήμος Χίου ενημερώνει ότι στα πλαίσια του έργου «Βελτίωση Ασφαλείας Οδών Δήμου Χίου», θα ξεκινήσει εργασίες στις παρακάτω οδούς: Α) Τμήμα της οδού...

ΧΙΟΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ – ΚΥΡΙΑΚΗ 27-28/4/2024 SATURDAY – SUNDAY 27-28/4/2024 ΚΑΡΥΕΣ ΧΙΟΣ – KARIES VILLAGE CHIOS  Ημέρα  Δράση  Ώρα  Τοποθεσία Πέμπτη 25/4/2024  Συνέντευξη Τύπου  12:00  Αίθουσα...

ΧΙΟΣ

Ανακοίνωση ΠΕΣ-ΝΑΤ Χίου για την εργατική Πρωτομαγιά Με ιδιαίτερη ικανοποίηση διαβάσαμε την απόφαση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (Π.Ν.Ο) και των Ναυτεργατικών Σωματείων για την...

ΑΠΟΨΕΙΣ

Γράφει ο Σταύρος Παπαγιαννάκης Σήμερα, θα διερευνήσουμε ένα θέμα που αγγίζει τα βάθη της ανθρώπινης ψυχής και του πνεύματος: την Ανάσταση του Κυρίου και...

Advertisement