Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Καταδικάστηκε ηλικιωμένος για απόπειρα ασέλγειας σε 13χρονη

Σε φυλάκιση τεσσάρων ετών, για απόπειρα ασέλγειας σε βάρος 13χρονης, καταδικάστηκε χθες και σε δεύτερο βαθμό από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Πατρών, ένας ηλικιωμένος άνδρας από την Αιγιάλεια.

Η φυλάκιση είναι μετατρέψιμη σε χρηματικό ποινή και επιπλέον του επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο 10.000 ευρώ αναφέρει το pelop.gr.

Ο ηλικιωμένος άνδρας κρίθηκε ένοχος όπως πρωτόδικα, με το δικαστήριο να του αναγνωρίζει αυτή τη φορά το ελαφρυντικό της μεταγενέστερης καλής συμπεριφοράς.

Το περιστατικό είχε συμβεί στις αρχές Σεπτεμβρίου του 2014 σε περιοχή της Αιγιάλειας, όπου ο 76χρονος είχε συλληφθεί από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, για απόπειρα ασέλγειας σε ανήλικη Ρομά.

Ο κατηγορούμενος δεν εμφανίστηκε χθες στο δικαστήριο και εκπροσωπήθηκε από τον συνήγορό του δικηγόρο Φωκίωνα Κατσίνη, ο οποίος τόνισε πως ο εντολέας του αρνήθηκε τις κατηγορίες.

Ο δικηγόρος του είπε ότι ο εντολέας του δεν πλησίασε με κακό σκοπό, ούτε άγγιξε ή έκανε καμία πρόταση για τέλεση ασελγούς πράξης, υπογραμμίζοντας πως αρνήθηκε την κατηγορία σε βάρος του τόσο σε προανακριτικό όσο και σε ανακριτικό στάδιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Παρουσιάστηκε η νέα πεζοπορική διαδρομή της Χίου «Λιθί-Αγιάσματα», μία διαδρομή 92 χιλιομέτρων η οποία βρίσκεται πλέον στη φάση της οριστικής της ολοκλήρωσης. Δημοσιογράφοι από το...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το Piaggio Style Center δημιούργησε ένα μοντέλο στο οποίο οι συλλέκτες έχουν ήδη στραμμένο το βλέμμα τους επειδή θα κατασκευαστεί σε περιορισμένο αριθμό για...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το δεύτερο μοντέλο που κατασκευάζεται στην πλατφόρμα Large Architecture της Mazda μετά το CX-60, το νέο CX-80 είναι το πιο ευρύχωρο αυτοκίνητο που διαθέτει...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η Kosmocar- Volkswagen παρουσιάζει τα “Volkswagen Deals” και καθιστά την απόκτηση κάθε ετοιμοπαράδοτου μοντέλου Volkswagen πιο εύκολη από ποτέ. Με το πρόγραμμα “Volkswagen Deals”,...

Advertisement