Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Κερατσίνι: Έκρυβαν 10 κιλά ηρωίνη σε πυροσβεστήρες – Δύο συλλήψεις [εικόνες & βίντεο]

Ηρωϊνη καθαρού βάρους 9 κιλών και 940 γραμμαρίων, περιείχαν δύο πυροσβεστήρες, που εντοπίστηκαν εντός ταξιδιωτικού σάκου δύο 34χρονων αλλοδαπών, οι οποίοι συνελήφθησαν χθες το βράδυ (20/2) στο Κερατσίνι από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, οι αστυνομικοί κάλεσαν τους δύο συλληφθέντες να σταματήσουν αναφέροντας τους την ιδιότητα τους, πλην όμως αυτοί προέβαλαν σθεναρή αντίσταση έως ότου ακινητοποιήθηκαν. Εντός του σάκου υπήρχαν δύο πυροσβεστήρες που περιείχαν την ποσότητα ηρωίνης, ενώ κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 670 ευρώ, ένα ζευγάρι γάντια και 2 κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.

H ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. 

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, βραδινές ώρες της 20-2-2022 στο Κερατσίνι, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δύο (2) αλλοδαποί ηλικίας -34- ετών, για παράβαση της Νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και για βία κατά υπαλλήλων.

Στο πλαίσιο δράσεων της ανωτέρω Υπηρεσίας, για τη σύλληψη εμπόρων-διακινητών ναρκωτικών και κατόπιν διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με τη δράση των ανωτέρω στη διακίνηση ηρωίνης στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, ταυτοποιήθηκαν και εντοπίστηκαν οι ανωτέρω και πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση.

Συγκεκριμένα, εντοπίστηκαν να κινούνται στο Κερατσίνι κρατώντας ταξιδιωτικό σάκο. Ανωτέρω αστυνομικοί τους κάλεσαν να σταματήσουν αναφέροντας τους την ιδιότητα τους, πλην όμως οι κατηγορούμενοι προέβαλαν σθεναρή αντίσταση έως ότου ακινητοποιήθηκαν και δεσμεύτηκαν.

Εντός του σάκου υπήρχαν δύο πυροσβεστήρες που περιείχαν ηρωίνη καθαρού βάρους -9.940- γραμμ., που κατείχαν από κοινού οι ανωτέρω με σκοπό τη διακίνηση.

Συνολικά κατασχέθηκαν:

  • -9- κιλά και -940- γραμμ. ηρωίνης,
  • -2- πυροσβεστήρες,
  • χρηματικό ποσό -670- ευρώ,
  • ζευγάρι γάντια και
  • -2- κινητά τηλέφωνα

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.

  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Μηταράκης: Πιο αισιόδοξος μετά την επίσκεψη του κ. Ταχιάου  Ταχιάος: Όλοι οι φορείς της Χίου να συμπράξουν στην εκτέλεση των έργων Επίσκεψη στα μεγάλα...

ΧΙΟΣ

Ξεκάθαρο μήνυμα προς τους  εργολάβους  ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να επιτρέψει πλέον καμία ολιγωρία στα υπό εκτέλεση έργα στο νησί της Χίου, έστειλε...

ΧΙΟΣ

Σε συνέχεια των επιτυχημένων δεντροφυτεύσεων που πραγματοποιήθηκαν το περασμένο τρίμηνο, το Κοινωφελές Ίδρυμα “Μαρία Τσάκος”– Διεθνές Κέντρο Ναυτικής Έρευνας και Παράδοσης, προχωρά στην τέταρτη...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Την δέσμευση ότι ο Δήμος Χίου θα συμβάλει επικουρικά όπου μπορεί για να ολοκληρωθούν τα έργα που υλοποιούνται στο νησί μας από το Υπουργείο...

Advertisement