Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Μεσσηνία: «Σκότωσαν τον αδερφό μου για 50 ευρώ – Του είχαν συνθλίψει το κεφάλι»

Για τη δολοφονία που έχει συνταράξει τη Μεσσηνία μίλησε ο αντιδήμαρχος Πεταλιδίου, Γιώργος Στραβόλαιμος και αδελφός του θύματος, που άφησε την τελευταία του πνοή στο κτήμα του, από τα χτυπήματα που δέχτηκε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο πατέρας και οι δύο γιοι του, σκότωσαν τον 73χρονο συνταξιούχο καθηγητή, για 50 ή 100 ευρώ, όσο κόστιζε δηλαδή η μηχανή του ελαιοραβδιστικού που έκλεψαν και πούλησαν.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Στραβόλαιμος αναφέρει, μιλώντας στο newsit.gr, ότι δεν γνώριζαν τους φερόμενους ως δράστες, καθώς «είχαν έρθει σε ένα χωριό δίπλα από το Πεταλίδι, στο Καλαμάκι, για να μαζέψουν ελιές. Από την έρευνα που έκανα μετά το θάνατο του αδερφού μου, ο ένας από τους γιους είναι παντρεμένος και έχει και τρία παιδιά. Οι άνθρωποι είναι δολοφόνοι, τι να πω».

Στη συνέχεια, υπογραμμίζει ότι δεν είχαν οικονομικές διαφορές, γιατί δεν γνώριζε ούτε τον πατέρα, ούτε τους γιους του.

«Αυτοί πήγαν στο κτήμα να τον κλέψουν και να τον σκοτώσουν. Εμείς πήγαμε και όταν τον βρήκαμε, ακριβώς δίπλα από το πτώμα του, είδαμε ένα ελαιοραβδιστικό, από το οποίο είχαν βγάλει τη μηχανή. Ο αδερφός μου είχε και ένα αλυσοπρίονο μαζί του και έλειπαν όλα, ήταν τα πράγματά του πεταμένα, οι τσέπες του ψαγμένες και ήταν πολύ χτυπημένος στο κεφάλι, το είχαν συνθλίψει. Αυτά είδαμε εμείς όταν πήγαμε εκεί. Ήθελαν να τον ληστέψουν», σημειώνει χαρακτηριστικά.

«Μετά ξεκίνησα να ψάχνω γι’ αυτούς και έμαθα ότι χρωστούσαν παντού, στο φούρνο, στο ψιλικατζίδικο, παντού. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι σκότωσαν τον αδερφό μου για 50 ή 100 ευρώ, είναι τραγικό. Τη μηχανή από το ραβδιστικό, την πούλησαν απ’ ό,τι μάθαμε και το πριόνι το είχαν σπίτι τους. Ευτυχώς, έδρασε τάχιστα η αστυνομία και τους βρήκαμε σε πέντε ώρες», καταλήγει ο αντιδήμαρχος και αδελφός του θύματος.

Να σημειωθεί ότι, πριν από μερικές ημέρες, ο 73χρονος είχε πέσει ξανά θύμα ληστείας και του είχαν κλέψει πάλι τα ίδια πράγματα, σύμφωνα με τον αδελφό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Παρουσιάστηκε η νέα πεζοπορική διαδρομή της Χίου «Λιθί-Αγιάσματα», μία διαδρομή 92 χιλιομέτρων η οποία βρίσκεται πλέον στη φάση της οριστικής της ολοκλήρωσης. Δημοσιογράφοι από το...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το Piaggio Style Center δημιούργησε ένα μοντέλο στο οποίο οι συλλέκτες έχουν ήδη στραμμένο το βλέμμα τους επειδή θα κατασκευαστεί σε περιορισμένο αριθμό για...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το δεύτερο μοντέλο που κατασκευάζεται στην πλατφόρμα Large Architecture της Mazda μετά το CX-60, το νέο CX-80 είναι το πιο ευρύχωρο αυτοκίνητο που διαθέτει...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η Kosmocar- Volkswagen παρουσιάζει τα “Volkswagen Deals” και καθιστά την απόκτηση κάθε ετοιμοπαράδοτου μοντέλου Volkswagen πιο εύκολη από ποτέ. Με το πρόγραμμα “Volkswagen Deals”,...

Advertisement