Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Η μητέρα αναζητούσε ιατρικές συμβουλές στο Διαδίκτυο – Τι εξετάζουν τώρα οι Αρχές

Γριφώδης παραμένει η υπόθεση θανάτου των τριών κοριτσιών στην Πάτρα, σε διάστημα τριών ετών, με όλα τα σενάρια να παραμένουν ανοιχτά και τις Αρχές να συνεχίζουν τις ενδελεχείς έρευνες. Το ερώτημα που ανακύπτει είναι γιατί, ενώ η μητέρα με παλαιότερες αναρτήσεις της στο Facebook αναφερόταν στα προβλήματα υγείας των κοριτσιών της, τελικά δεν φέρεται να προχώρησε σε ενημέρωση προς τους γιατρούς.

Σύμφωνα με το Mega, τα προβλήματα υγείας των παιδιών, για τα οποία ζητούσε συμβουλές η μητέρα, δεν φαίνεται να έχουν αναφερθεί στους γιατρούς και, μάλιστα, ένας γιατρός ανέφερε: «απορώ γιατί δεν τα έχουν πει». Ενώ μνημονεύονται με τις αναρτήσεις της μητέρας τα προβλήματα και γίνεται λόγος για θεραπείες, δεν υπάρχει καμία εξέλιξη και ενημέρωση των γιατρών γι’ αυτά στη συνέχεια.

Την ίδια στιγμή, δεν προκύπτει ιστορικό καρδιολογικών ή άλλων σοβαρών προβλημάτων υγείας στους γονείς των τριών κοριτσιών, που θα μπορούσαν να κληρονομήσουν τα παιδιά.

Παράλληλα, οι θάνατοι των κοριτσιών καταγράφηκαν μέσα στο Σαββατοκύριακο και αυτή η πληροφορία έχει μπει στο μικροσκόπιο των Αρχών. Συγκεκριμένα, η Μαλένα, το πρώτο παιδί που πέθανε, «έσβησε» το Σάββατο 13 Απριλίου 2019. Η Ίριδα, το 6 μηνών βρέφος της οικογένειας, πέθανε την Κυριακή 21 Μαρτίου 2021, ενώ η Τζωρτζίνα πέθανε το Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022.

Αποκαλύπτεται ότι από το 2015 έως το 2019, η μητέρα ζητούσε συμβουλές από άλλες γυναίκες, τόσο για δικά της θέματα -«με αγκαλιάζουν τα παιδιά μου και πονάω παντού», είχε γράψει κάποια φορά- όσο και για προβλήματα των παιδιών.

Αξιοσημείωτο είναι, όπως προκύπτει από τις αναρτήσεις της, ότι και τα τρία παιδιά φαίνεται να είχαν συχνά προβλήματα, άλλοτε μικρά και άλλοτε πιο σοβαρά.

Για παράδειγμα, το 2016 όταν η Τζωρτζίνα ήταν 2,5 ετών, η μητέρα της ζητούσε συμβουλές από άλλες μητέρες, επειδή το κορίτσι θα αφαιρούσε κάποια κύστη, ενώ στο ίδιο γκρουπ ζητούσε συχνά συμβουλές εγκυμοσύνης, με τις άλλες γυναίκες να της συνιστούν να μιλήσει με το γιατρό της.

Τα πιο σοβαρά περιστατικά που αφορούσαν στα κορίτσια, για τα οποία ζητούσε συμβουλές, ήταν εκείνα της γαστρεντερίτιδας και, πολύ περισσότερο, των χημειοθεραπειών.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Live News, οι δύο γονείς, μετά τον θάνατο της μόλις επτά μηνών Ίριδας και ενώ είχαν ήδη χάσει τη Μαλένα, αντιμετώπιζαν προβλήματα στη σχέση τους. Όταν ωστόσο εισήχθη στο νοσοκομείο και η Τζωρτζίνα, το ζευγάρι φαίνεται ότι αποφάσισε να παραμείνει μαζί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το Automated Shift Assistant βασίζεται σε μια έξυπνη τεχνολογία με δύο ηλεκτρομηχανικούς ενεργοποιητές να αυτοματοποιούν τη λειτουργία του συμπλέκτη και την αλλαγή σχέσεων στο...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Μια τελευταία ρύθμιση στο ζήτημα έκδοσης στοιχείων κυκλοφορίας για χρήση οχημάτων κατηγορίας Ο1 και Ο2 (ρυμουλκούμενα – τρέιλερ), συμπεριλαμβανομένων και των ειδικής χρήσεως ειδικού...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

H κατασκευή μιας μονάδας συναρμολόγησης μπαταριών υψηλής τάσης έχει ξεκινήσει, μαζί με έργα επέκτασης των χώρων κατασκευής αμαξωμάτων, συναρμολόγησης και logistics. Συνολικά 800 εκατομμύρια...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το νέο Cupra Formentor έρχεται με υψηλές φιλοδοξίες, βαδίζοντας στα χνάρια του επιτυχημένου προηγούμενου SUV. Το Cupra Formentor είναι το best seller της εταιρείας...

Advertisement