Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Εύβοια: Υπέκυψε 68χρονος από τα εγκαύματα που του είχε κάνει η σύντροφός του

Υπέκυψε στα εγκαύματά του ο 68χρονος από το Αχλάδι της Βόρειας Εύβοιας που έπεσε θύμα επίθεσης από 32χρονη με την οποία διατηρούσε σχέσεις, και η οποία σύμφωνα με την κατηγορία τον περιέλουσε με οινόπνευμα και του έβαλε φωτιά.

Ο άτυχος άνδρας υπέστη εγκαύματα, ωστόσο άργησε να αναζητήσει ιατρική βοήθεια με αποτέλεσμα η κατάσταση της υγείας του να επιδεινωθεί και παρά τη διακομιδή του από το Νοσοκομείο Χαλκίδας σε ΜΕΘ στην Αθήνα, το βράδυ της Κυριακής (16/1) εξέπνευσε.

Η Αστυνομία σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα lamiareport.gr, είχε σχηματίσει αρχικά δικογραφία σε βάρος της 32χρονης για επικίνδυνες σωματικές βλάβες, έχοντας ειδοποιηθεί από το Κέντρο Υγείας Μαντουδίου όπου αρχικά κατέφυγε ο άτυχος άνδρας για πρώτες βοήθειες.

Η τοπική κοινωνία είναι σοκαρισμένη από το συμβάν και την τραγική του κατάληξη, καθώς επρόκειτο για πολύ αγαπητό άνθρωπο, ενώ οι πληροφορίες θέλουν τον 68χρονο να συζούσε το τελευταίο διάστημα με την 32χρονη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στις 2 Ιανουαρίου η 32χρονη επισκέφτηκε σε σπίτι στην Βόρεια Εύβοια η οποία φέρεται να τον περιέλουσε με οινόπνευμα και στη συνέχεια με αναπτήρα του έβαλε φωτιά.

Ο άνδρας μπόρεσε να σβήσει τη φωτιά ωστόσο υπέστη εγκαύματα αλλά δεν αναζήτησε άμεσα ιατρική βοήθεια παρά μόνο μετά από 4 ημέρες. Ανήμερα των Φώτων πήγε στο Κέντρο Υγείας Μαντουδίου φέροντας στο σώμα του σοβαρά εγκαύματα.

Η κατάστασή του ήταν μάλιστα τέτοια που ανάγκασε τους γιατρούς του ΚΥ να τον στείλουν στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, ενώ ενημέρωσαν και την Αστυνομία, καθώς το θύμα τους περιέγραψε πως είχαν γίνει τα εγκαύματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Με κάθε ιεροπρέπεια και σύμφωνα με την από αιώνων διαμορφωμένη παράδοση εορτάσθηκε, χθες, στην Ιερά Καθέδρα της Πρωτοθρόνου Εκκλησίας της Κωνσταντινουπόλεως, η Κυριακή της...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Ο Όμιλος Σφακιανάκη ιδρύθηκε το 1958 και είναι ένας από τους κορυφαίους επιχειρηματικούς ομίλους πολλαπλών δραστηριοτήτων στην Ελλάδα, με κύρια έμφαση στους τομείς της...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Από τη δεκαετία του 1930 έως και σήμερα, οι περιπτώσεις των αυτοκινήτων με ανακλινόμενα φώτα είναι πάντα αξιομνημόνευτες. Βλέπετε και μόνο για αυτό το...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Στην άκρως ανταγωνιστική και συναρπαστική κατηγορία “Sports Bikes”, η BMW M 1000 RR παραμένει κυρίαρχος για τέταρτη συνεχή χρονιά. Με έναν μοναδικό συνδυασμό σπορ...

Advertisement