Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία στο Μοσχάτο: Ποιος είναι ο Γεωργιανός που εκτελέστηκε

Το μυστήριο της δολοφονίας του 42χρονου από τη Γεωργία στο Μοσχάτο προσπαθεί να λύσει το τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΕΛ.ΑΣ.

Ολοένα και περισσότερο μοιάζει με «ξεκαθάρισμα λογαριασμών» η υπόθεση. Σύμφωνα με όσα φέρνει στη δημοσιότητα το Mega, ο 42χρονος που δολοφονήθηκε προχθές (1/1) στο Μοσχάτο ήταν μέλος της γεωργιανής μαφίας.

Στο ίδιο ρεπορτάζ τονίζεται ότι στην εκτέλεση του Γεωργιανού αναφέρθηκαν εκτενώς ρωσικά και γεωργιανά μέσα ενημέρωσης, τάσσοντάς τον στον σκληρό πυρήνα γνωστής μαφίας που πραγματοποιεί ληστείες. Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι Ρώσοι, το κωδικό του όνομα είναι Σότικο.

Το χρονικό της δολοφονίας

Tο αιματηρό περιστατικό εκτυλίχθηκε στην οδό Ταξιαρχών 33, όταν ο άνδρας, τη στιγμή που επέστρεφε σπίτι του με τη σύντροφό του και το ανήλικο παιδί τους, δέχθηκε πυροβολισμούς από δύο άτομα στο κεφάλι. Ειδικότερα, οι δράστες τον πυροβόλησαν τη στιγμή που έβγαινε από το αυτοκίνητό του και αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή. Στο σημείο βρέθηκαν τέσσερις κάλυκες.

Ο δράστης είχε στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι του 42χρονου και τη στιγμή που εκείνος έμπαινε στην πολυκατοικία σήκωσε το πιστόλι (7,65 χιλιοστών) και τον πυροβόλησε στο κεφάλι. Οι αστυνομικοί αναμένουν τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης που θα δώσει πληροφορίες για το όπλο που χρησιμοποίησε ο δράστης.

Η κατάθεση της συντρόφου του θύματος στην αστυνομία αμέσως μετά τη δολοφονία δεν μπόρεσε να βοηθήσει τις έρευνες. Η γυναίκα ισχυρίστηκε πως ο 42χρονος ήταν άνεργος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Με αφορμή τον φετινό εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων (18/5) με θέμα «Μουσεία, Εκπαίδευση και Έρευνα», το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) οργανώνει διαδραστικό...

ΧΙΟΣ

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου ανακοινώνει τα στατιστικά στοιχεία διακίνησης επιβατών και οχημάτων προς το λιμένα Χίου, κατά την περίοδο της Μεγάλης Εβδομάδας του έτους...

ΧΙΟΣ

Με στόχο να τιμήσει την Ημέρα της Μητέρας, ο Σύλλογος Τριτέκνων Χίου διοργανώνει εκδήλωση την Κυριακή 19 Μαΐου 2024 και ώρα 18:30 στην πλατεία...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Ο τρίτος γύρος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων και Ιστορικών Αυτοκίνητων, επιστρέφει και πάλι στη γνωστή διαδρομή από το Λιμάνι μέχρι την πόλη της Κύμης,...

Advertisement