Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Ιωάννινα: Σοκαριστικές αποκαλύψεις για το άγριο φονικό – Πώς ομολόγησε η 55χρονη

Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες έρχονται στο φως για το άγριο φονικό στα Ιωάννινα, όπου 55χρονη γυναίκα σκότωσε με κουζινομάχαιρο τον σύντροφό της.

Σύμφωνα με το Mega, όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Πέμπτης, όταν το ζευγάρι για μια ακόμη φορά διαπληκτιζόταν έντονα. Περίπου στις 8 το βράδυ, στις 30 Δεκεμβρίου, η 55χρονη κάλεσε ασθενοφόρο για να μεταφερθεί στο νοσοκομείο ο σύντροφός της, καθώς όπως ισχυρίστηκε είχε αυτοτραυματιστεί.

«Ελάτε γρήγορα, ο άνδρας μου έχει αυτοτραυματιστεί. Πρέπει να πάει στο νοσοκομείο γρήγορα», ανέφερε η γυναίκα.

Από το νοσοκομείο ενημερώθηκε η αστυνομία και δόθηκε εντολή για να πραγματοποιηθεί νεκροτομή στη σορό. Εκεί διαπιστώθηκε ότι ο 55χρονος έφερε τραύμα στον θώρακα, στο ύψος της καρδιάς, από αιχμηρό αντικείμενο και ότι δεν θα μπορούσε να το προκαλέσει ο ίδιος. Αμέσως, αστυνομικοί προσήγαγαν την σύντροφό του στην Ασφάλεια Ιωαννίνων, εκεί όπου η 55χρονη επέμεινε στους αρχικούς της ισχυρισμούς, ότι δηλαδή το θύμα είχε αυτοτραυματιστεί.

Από το μεσημέρι της Παρασκευής η 55χρονη βρισκόταν στα γραφεία της Ασφάλειας και για πέντε ολόκληρες ώρες, επέμενε στο σενάριο του αυτοτραυματισμού. Οι συνεχείς της αντιφάσεις την οδήγησαν τελικά στην ομολογία του εγκλήματος.

Όπως μετέδωσε το MEGA, η 55χρονη είπε στους αστυνομικούς: «Εγώ το έκανα. Ζητάω συγγνώμη, δεν το ήθελα. Για μία ακόμη φορά τσακωνόμασταν. Φώναζε πολύ και του έλεγα να σταματήσει. Εγώ κρατούσα ένα μαχαίρι, για να κόψω τυρί. Ο Βασίλης ήρθε από πίσω μου και με ακούμπησε στην πλάτη. Εγώ τρόμαξα και τον χτύπησα, χωρίς να το καταλάβω, στο στήθος».

Αμέσως μετά την ομολογία της, αστυνομικοί της Ασφάλειας πήγαν στον τόπο του εγκλήματος, όπου η 55χρονη – όπως διαπιστώθηκε – είχε καθαρίσει τον χώρο, ενώ το μαχαίρι των 20 εκατοστών, με το οποίο σκότωσε τον σύντροφό της, το είχε επίσης καθαρίσει και τοποθετήσει στη θέση του.

H 55χρονη οδηγήθηκε στα δικαστήρια, όπου έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για το φονικό στα Ιωάννινα

«Συνελήφθη στα Ιωάννινα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων ημεδαπή, που κατηγορείται για ανθρωποκτονία με δόλο και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Πιο αναλυτικά, στο πλαίσιο διερεύνησης των συνθηκών θανάτου ημεδαπού, ο οποίος χθες το απόγευμα διακομίστηκε με ασθενοφόρο και χωρίς τις αισθήσεις του, από το σπίτι του στα Ιωάννινα σε νοσοκομείο των Ιωαννίνων, όπου στη συνέχεια κατέληξε, προέκυψε ότι η κατηγορούμενη, με την οποία συζούσε, τον είχε τραυματίσει νωρίτερα θανάσιμα με μαχαίρι.

Κατόπιν αυτών, οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψή της σήμερα το απόγευμα, ενώ η συλληφθείσα τους παρέδωσε το μαχαίρι που είχε χρησιμοποιήσει, το οποίο κατασχέθηκε.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ προανάκριση για την υπόθεση ενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Μηταράκης: Πιο αισιόδοξος μετά την επίσκεψη του κ. Ταχιάου  Ταχιάος: Όλοι οι φορείς της Χίου να συμπράξουν στην εκτέλεση των έργων Επίσκεψη στα μεγάλα...

ΧΙΟΣ

Επιστολή προς τον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών κ. Ταχιάο έστειλε ο Δικηγορικός Σύλλογος Χίου με αφορμή την επίσκεψή του στο νησί της Χίου. Αναλυτικά...

ΧΙΟΣ

Ξεκάθαρο μήνυμα προς τους  εργολάβους  ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να επιτρέψει πλέον καμία ολιγωρία στα υπό εκτέλεση έργα στο νησί της Χίου, έστειλε...

ΧΙΟΣ

Σε συνέχεια των επιτυχημένων δεντροφυτεύσεων που πραγματοποιήθηκαν το περασμένο τρίμηνο, το Κοινωφελές Ίδρυμα “Μαρία Τσάκος”– Διεθνές Κέντρο Ναυτικής Έρευνας και Παράδοσης, προχωρά στην τέταρτη...

Advertisement