Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Ύποπτος για δύο κακουργήματα ο δικηγόρος των αρνητών, Νίκος Αντωνιάδης (βίντεο)

Ο αρνητής δικηγόρος λίγο πριν μπει στο γραφείο του εισαγγελέα ξέσπασε μπροστά στις κάμερες. Υποστηρίζει ότι δεν έχει την παραμικρή συμμετοχή και ευθύνη για τον θάνατο της 54χρονης στον Ευαγγελισμό και πως η έρευνα θα πρέπει να εστιάσει στους γιατρούς, που χειρίστηκαν την υπόθεση.

Με το γνωστό παραληρηματικό του ύφος υποστηρίζει ότι ουδέποτε παρακίνησε την άτυχη γυναίκα να μην διασωληνωθεί.
Ο αρνητής δικηγόρος κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις για τα κακουργήματα της συνέργειας σε θανατηφόρα έκθεση και της συνέργειας στην παραβίαση των μέτρων για τον κορωνοϊό αλλά και για το πλημμέλημα της συμμετοχής σε αυτοκτονία. Κλήση από τον εισαγγελέα, δέχτηκε και ο σύζυγος της 54χρονης ως φυσικός αυτουργός των παραπάνω αδικημάτων.

Την εισαγγελική έρευνα τροφοδότησαν πληροφορίες και καταθέσεις γιατρών για πιέσεις και συμβουλές που δεχόταν η 54χρονη για να μην διασωληνωθεί, ακόμα και όταν η ζωή της βρισκόταν σε άμεσο κίνδυνο.

Η 54χρονη που ήταν ανεμβολίαστη, με υποκείμενα νοσήματα, έχασε τη μάχη πριν από τρεις και πλέον μήνες. Λίγες μέρες νωρίτερα, στην τελευταία της ανάρτηση είχε γράψει: «Βοήθεια. Με διασωληνώνουν ενάντια στη θέλησή μου. Αντιγόνη. Ευαγγελισμός δωμάτιο 660. Ενημερώστε όποιον μπορεί να με βοηθήσει».

Χάθηκε πολύτιμος χρόνος και η 54χρονη κατέληξε. Με τους γιατρούς που χειρίστηκαν την υπόθεσή της, στον «Ευαγγελισμό» να αναφέρουν πως ο σύζυγός της και ένας γνωστός αρνητής, την πίεζαν να στηλώσει τα πόδια της. Στις διαδικτυακές σελίδες του συζύγου, δημοσιεύονται ακόμα και σήμερα, αναρτήσεις φανατικών αρνητών αλλά και ομιλίες του δικηγόρου.

Σε κάθε περίπτωση ο ίδιος επαναλαμβάνει πως δεν έχει να φοβάται το παραμικρό και πως η αλήθεια πολύ σύντομα θα λάμψει σύντομα… Εντύπωση μέσα σ’όλα προκαλεί και η ετήσια συνδρομή των 15 ευρώ στο site του κ. Αντωνιάδη, για όλους εκείνους που θέλουν να διαβάζουν τις απόψεις του κι να βλέπουν πρώτοι τα βίντεο με τις αναλύσεις του.

Ο αρνητής δικηγόρος έχει προσφύγει στην εισαγγελία Εφετών της Αθήνας και ζητάει να μην δικαστεί για το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων κατ΄ εξακολούθηση, για το οποίο παραπέμφθηκε σε δίκη μετά από δίωξη που του ασκήθηκε. Η εισαγγελική έρευνα για τον θάνατο της 54χρονης στον «Ευαγγελισμό» συνεχίζεται με στόχο να πέσει άπλετο φως στις ακριβείς συνθήκες που έκαναν τον θάνατο της γυναίκας αναπόφευκτο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Καθώς ολοκληρώνεται η διαδικασία εξέλιξης πριν την έναρξη της μαζικής παραγωγής, η νέα BMW X3 υποβάλλεται στην τελική ρύθμιση όλων των συστημάτων ελέγχου πλαισίου...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Πρόκειται για ένα μοντέλο συνώνυμο της διασκέδασης, της ελευθερίας και των επιδόσεων. Και σήμερα οι οπαδοί του σε όλο τον κόσμο έχουν κάθε λόγο...

ΧΙΟΣ

Ο Πρόεδρος και  τα  μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου  Χαλκειούς  σε εκδήλωση ευγνωμοσύνης των κατοίκων του Χωριού εκφράζουν τις ευχαριστίες τους προς την Αστυνομική Δνση...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το νέο CX-80 είναι το πιο ευρύχωρο SUV αυτοκίνητο στην Ευρωπαϊκή γκάμα της Mazda και θα γίνει η νέα ναυαρχίδα της εταιρείας. Σε αυτήν...

Advertisement