Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο στον 56χρονο που σκότωσε την σύζυγό του στη Νέα Μάδυτο

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία άσκησε η εισαγγελέας πρωτοδικών σε βάρος του 56χρονου που συνελήφθη κατηγορούμενος ότι σκότωσε την 55χρονη πρώην σύζυγό του, πυροβολώντας την πισώπλατα με κυνηγετική καραμπίνα, μέσα σε ζαχαροπλαστείο, στη Νέα Μάδυτο Θεσσαλονίκης.

Ενώπιον της εισαγγελέως, ο καθ’ ομολογίαν δράστης εμφανίστηκε μετανιωμένος για την πράξη του, ενώ φέρεται να ανέφερε ότι η πρώην σύζυγός του τον απατούσε όσο ήταν μαζί. Παραπέμφθηκε να απολογηθεί στον 4ο τακτικό ανακριτή Θεσσαλονίκης, από τον οποίο θα πάρει τη νόμιμη προθεσμία και στη συνέχεια θα επιστρέψει στα κρατητήρια της Ασφάλειας.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 56χρονος δράστης, μπήκε σε ζαχαροπλαστείο στη Νέα Μάδυτο και με χρήση κυνηγετικής καραμπίνας, τραυμάτισε θανάσιμα την 55χρονη γυναίκα, η οποία μεταφέρθηκε αρχικά στο τοπικό Κέντρο Υγείας και στη συνέχεια στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Πρόκειται για πλήρη ανατροπή των δεδομένων, αφού δεν επιβεβαιώνονται αρχικές μαρτυρίες ότι ο δράστης ήταν γυναίκα κι ότι αυτή ήταν η πεθερά του θύματος, η οποία δεν είχε ωστόσο καμιά σχέση με το έγκλημα. O δράστης που διέμενε στα Τρίκαλα πυροβόλησε την άτυχη γυναίκα με καραμπίνα, επειδή τον είχε εγκαταλείψει και μετέβη στη Θεσσαλονίκη.

Ο 56χρονος, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του, εντοπίστηκε το μεσημέρι σε οικισμό στην περιοχή των Διαβατών, ενώ υπέδειξε, στους αστυνομικούς, σημείο στο Καλοχώρι όπου είχε κρύψει το όπλο.

Σήμερα πρόκειται να πουν το τελευταίο αντίο, στα Τρίκαλα, συγγενείς και φίλοι στην 55χρονη, που έπεσε νεκρή από τα χέρια του εν διαστάσει συζύγου της, στη Νέα Μάδυτο, ανατολικά της Θεσσαλονίκης. Δράστης και θύμα, ήταν μαζί για περισσότερα από 30χρόνια και είχαν αποκτήσει τρία παιδιά, δύο αγόρια και ένα κορίτσι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Μήνυμα Δημάρχου Χίου κ. Ιωάννη Μαλαφή για τη Θύελλα Χαλκειούς Θερμά συγχαρητήρια στους παίκτες, τον προπονητή, τον Πρόεδρο και όλα τα μέλη του διοικητικού...

ΕΛΛΑΔΑ

Ενα απίστευτο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης 16/04 στην Π.Ε.Ο Κορίνθου – Άργους, στην Κόρινθο, όταν γερανός φορτηγού χτύπησε σε γέφυρα, με αποτέλεσμα...

ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Συνελήφθησαν, κατά το προηγούμενο πενθήμερο σε Λέσβο, Χίο και Σάμο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Μυτιλήνης, του Αστυνομικού Τμήματος Πλωμαρίου, του Τμήματος Τροχαίας Χίου...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Παρουσιάστηκε η νέα πεζοπορική διαδρομή της Χίου «Λιθί-Αγιάσματα», μία διαδρομή 92 χιλιομέτρων η οποία βρίσκεται πλέον στη φάση της οριστικής της ολοκλήρωσης. Δημοσιογράφοι από το...

Advertisement