Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Γιώργος Τράγκας: «Γενικά κρίσιμη και εξαιρετικά σοβαρή» χαρακτηρίζεται η κατάσταση της υγείας του

«Γενικά κρίσιμη και εξαιρετικά σοβαρή» χαρακτηρίζεται η κατάσταση της υγείας του Γιώργου Τράγκα, ο οποίος δίνει για ακόμη μία μέρα τη μάχη του με τον κορωνοϊό, όντας διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του «Σωτηρία».

Όπως ανέφερε μέσω Facebook ο εκπρόσωπος Τύπου του κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι», Πάρις Κουρτζίδης, «η καρδιακή επιπλοκή που είχε ο πρόεδρος, η οποία οδήγησε και στη διασωλήνωση, προκάλεσε πνευμονικό οίδημα με αποτέλεσμα να χρειαστεί τοποθέτηση στεντ.

Η κατάσταση είναι γενικά κρίσιμη και εξαιρετικά σοβαρή. Ιδιαίτερα δε επικίνδυνη για τυχόν υποτροπή ισχαιμίας των στεφανιαίων» αναφέρει στην ανάρτησή του ο κ. Κουρτζίδης, ενώ καταλήγει λέγοντας πως «ο σκληρός μαχητής Γιώργος συνεχίζει να το παλεύει! Εύχομαι από καρδιάς και ειλικρινά πιστεύω ότι στο τέλος θα καταφέρει να νικήσει.

Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του, ο πρόεδρος του Κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι» υπέστη έμφραγμα και ακολούθησε πνευμονικό οίδημα με το οξυγόνο του να πέφτει στο 84, ενώ στη συνέχεια ανέβηκε στο 88 – 89».

Η κατάσταση του δημοσιογράφου παραμένει σταθερή και σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς τα επόμενα 24ώρα είναι κρίσιμα για την πορεία της υγείας του.

Ξέσπασμα Κουρτζίδη: «Γράφουν από την κοιλιά τους για την υγεία του Τράγκα»

Παράλληλα, με αναρτήσεις του στα social media ο κ. Κουρτζίδης έκανε λόγο για «κανίβαλους κονδυλοφόρους» που δεν διστάζουν να κατασκευάσουν κουτσομπολιά για τον Γιώργο Τράγκα και την οικογένειά του. Όπως ανέφερε, δεν τολμούσαν να αντιμετωπίσουν τον γνωστό δημοσιογράφο όσο ήταν όρθιος και τώρα βρήκαν την ευκαιρία να «γράψουν από την κοιλιά τους» για τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει.

Το μήνυμα του Πάρι Κουρτζίδη:

«Δύο γνωστοί κανίβαλοι-κονδυλοφόροι παράγουν αισχρά fake news και κατασκευάζουν κουτσομπολιά για τον πρόεδρο Τραγκα και την οικογένεια του»

ΔΗΛΩΣΗ με αφορμή αισχρό πρωτοσέλιδο εφημερίδας και συνεχή ανήθικα, απάνθρωπα δημοσιεύματα ενός blog:

«Ποτέ μην κάνεις αυτό που δεν θες να σου κάνουν. Πόσω μάλλον σε συνάδελφο σου. Προφανώς δεν θα ιδρώσει ούτε το αυτί, ούτε το κούτελο τους. Δεν θα κοκκινίσουν. Είναι γνωστοί κανίβαλοι – κονδυλοφόροι.

Η κατασκευή ανήθικων “πληρωμένων δημοσιευμάτων” ξεπερνά τα ευφάνταστα μυαλά τους. Ο κυνισμός και η απανθρωπιά τους προσφέρεται για fake news. Θα ήθελα πραγματικά να μάθω την τιμή πώλησης ενός ανθρώπου που δίνει μάχη ζωής.

Αυτόν που δεν τολμούσαν να τα βάλουν μαζί του όσο ήταν όρθιος και υπερασπιζόταν τα ανθρώπινα δικαιώματα και τιμούσε την ελληνική δημοσιογραφία.

Ντροπή τους! Θέλουν να λέγονται δημοσιογράφοι, κερδίζοντας χρήματα για να γράφουν από την “κοιλιά” τους για την περιπέτεια υγείας του Γιώργου Τράγκα και κατασκευάζοντας κουτσομπολιά για την οικογένεια του. Αίσχος!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Μηταράκης: Πιο αισιόδοξος μετά την επίσκεψη του κ. Ταχιάου  Ταχιάος: Όλοι οι φορείς της Χίου να συμπράξουν στην εκτέλεση των έργων Επίσκεψη στα μεγάλα...

ΧΙΟΣ

Επιστολή προς τον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών κ. Ταχιάο έστειλε ο Δικηγορικός Σύλλογος Χίου με αφορμή την επίσκεψή του στο νησί της Χίου. Αναλυτικά...

ΧΙΟΣ

Ξεκάθαρο μήνυμα προς τους  εργολάβους  ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να επιτρέψει πλέον καμία ολιγωρία στα υπό εκτέλεση έργα στο νησί της Χίου, έστειλε...

ΧΙΟΣ

Σε συνέχεια των επιτυχημένων δεντροφυτεύσεων που πραγματοποιήθηκαν το περασμένο τρίμηνο, το Κοινωφελές Ίδρυμα “Μαρία Τσάκος”– Διεθνές Κέντρο Ναυτικής Έρευνας και Παράδοσης, προχωρά στην τέταρτη...

Advertisement