Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Βασίλης Λεβέντης: Οι πρώτες εικόνες μετά το εξιτήριο – Έχει χάσει πάνω από 20 κιλά

Βασίλης Λεβέντης: Στο σπίτι του, στη Βάρη -όντας νικητής στη μεγάλη μάχη που έδωσε- βρίσκεται πλέον ο Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος έλαβε εξιτήριο από το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» όπου νοσηλεύονταν με κορονοϊό για 75 ημέρες.

Ο πρόεδρος της «Ένωσης Κεντρώων» μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο σπίτι του, λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης.

Εμφανίζεται καταβεβλημένος, με τις πληροφορίες του Star να αναφέρουν ότι έχασε τουλάχιστον 20 κιλά λόγω της περιπέτειάς του με τον κοροναϊό.

Σημειώνεται ότι ο Βασίλης Λεβέντης παρέμεινε στο νοσοκομείο επί περίπου 2,5 μήνες. Τις 47 ημέρες, μάλιστα, ήταν διασωληνωμένος στη ΜΕΘ.

 

Το ιατρικό ανακοινωθέν

«Σήμερα 9 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 10:30, ο κος Βασίλης Λεβέντης Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων , μετά από νοσηλεία 75 ημερών, έλαβε εξιτήριο από το Γ.Ν.Α« Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ».
Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ικανοποιητική».

Ο Βασίλης Λεβέντης έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο για τη ζωή του, ωστόσο είναι φανερά καταβεβλημένος έχοντας χάσει περισσότερα από 20 κιλά ενώ παρουσιάζει και κάποιο πρόβλημα στην ομιλία καθώς είχε υποβληθεί σε τραχειοστομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του OPEN, ο Βασίλης Λεβέντης υποβάλλεται ήδη σε φυσικοθεραπείες ενώ μετά το εξιτήριό του αναμένεται να μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης με τον ίδιο να είναι, πάντως, ευδιάθετος μετά τη μεγάλη περιπέτεια με τον κορονοϊό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Μήνυμα Δημάρχου Χίου κ. Ιωάννη Μαλαφή για τη Θύελλα Χαλκειούς Θερμά συγχαρητήρια στους παίκτες, τον προπονητή, τον Πρόεδρο και όλα τα μέλη του διοικητικού...

ΕΛΛΑΔΑ

Ενα απίστευτο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης 16/04 στην Π.Ε.Ο Κορίνθου – Άργους, στην Κόρινθο, όταν γερανός φορτηγού χτύπησε σε γέφυρα, με αποτέλεσμα...

ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Συνελήφθησαν, κατά το προηγούμενο πενθήμερο σε Λέσβο, Χίο και Σάμο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Μυτιλήνης, του Αστυνομικού Τμήματος Πλωμαρίου, του Τμήματος Τροχαίας Χίου...

ΧΙΟΣ

Στο πλαίσιο της Αξιολόγησης σχολικών μονάδων και στον άξονα Σχέσεις σχολείου – οικογένειας εκπονήθηκε Σχέδιο Δράσης για το Γυμνάσιο Κάμπου με θέμα: ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ...

Advertisement