Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Χίος: Αίσιο τέλος στην αναζήτηση του 48 χρονου – Βρέθηκε στο Μετόχι

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του 48χρονου Χιώτη άνδρα, του οποίου τα ίχνη είχαν χαθεί από χθες το βράδυ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του xiakoslaos.gr, ο άνδρας εντοπίστηκε στην περιοχή Μετόχι. Όπως ανέφεραν οι πληροφορίες φαίνεται πως είχε χάσει τον προσανατολισμό του. Αυτη τη στιγμη κατευθύνεται στο νοσοκομείο με συμπτώματα υποθερμίας.

Όλο το χρονικό

Από χθες, νωρίς το βράδυ της Δευτέρας (6/12) δόθηκε σήμα, σε Αστυνομία και Πυροσβεστική Ασφάλεια Χίου, η εξαφάνιση ενός άνδρα, του οποίου τα ίχνη χάθηκαν για αρκετές ώρες.

Σύμφωνα με τη γυναίκα του άνδρα, είχε βγει σε περιοχή της Βόρειας Χίου για να μαζέψει μανιτάρια (αμανίτες), με την τελευταία επικοινωνία να είναι κατά το μεσημέρι, όπου της ανέφερε ότι σε λίγο θα πάρει το δρόμο της επιστροφής για το σπίτι τους.

Λόγω του ότι η ώρα περνούσε και σκοτείνιαζε, η γυναίκα ειδοποίησε τόσο τις παραπάνω υπηρεσίες, όσο και τους οικείους. Μεγάλη κινητοποίηση έδειξαν ολόκληρη η Αστυνομική και Πυροσβεστική Ασφάλεια της Χίου, καθώς και συγγενείς, φίλοι, εθελοντές, προκειμένου να εντοπίσουν αρχικά το αυτοκίνητο του άνδρα, μάρκας «Honda Civic» κόκκινου χρώματος.

Στην αρχή το αναζητούσαν στην περιοχή των Καρυών, κοντά στους Αγίους Πατέρες, όπως είχε αναφέρει η γυναίκα του άνδρα, όμως έπειτα από αρκετή ώρα το αμάξι εντοπίστηκε από την Ασφάλεια στην περιοχή κοντά στο «Γιαννάκη» (ευρύτερη περιοχή της Κατάβασης) σε ένα χωματόδρομο.

Αμέσως ενημερώθηκαν όλοι, καταφθάνοντας στο σημείο, εξοπλισμένοι με φακούς και καταβάλλοντας ολονύχτια προσπάθεια, ώστε να εντοπίσουν τον άντρα μέσα στο δάσος. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Οι αρχές αυτές έχουν να κάνουν με τη λειτουργικότητα, τη γοητεία, τη χρηστικότητα και την περιβαλλοντική υπευθυνότητα του νέου SUV της Volvo. Η επιτροπή...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 85-83 από την Μακάμπι Τελ Αβίβ στη Χάλα Πιονίρ, όμως έχει μεγάλα παράπονα για τις αποφάσεις των διαιτητών στο φινάλε...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η DFSK ιδρύθηκε το 2003, ως μια κοινοπραξία της της Dongfeng Motor Corporation και του Sokon Group (σήμερα γνωστό ως Seres Group). Η εταιρεία...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πλέον ο Ολυμπιακός καλείται σε δύο μέρες (2/5, 19:45), να ισοφαρίσει τη σειρά και στη συνέχεια να πάει στη Βαρκελώνη να παλέψει για την...

Advertisement