Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Καταδίωξη στο Πέραμα: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από την συμπλοκή – Ταυτοποιήθηκε ο 16χρονος που διέφυγε

Νέο βίντεο ντοκουμέντο ήρθε στο φως από την καταδίωξη στο Πέραμα, κατά την οποία σκοτώθηκε ένας άνθρωπος και οκτώ τραυματίστηκαν, επτά εκ των οποίων αστυνομικοί.

Σημειώνεται επίσης ότι από τους αστυνομικούς που ενεπλάκησαν στην καταδίωξη, επτά που όπως προέκυψε έκαναν χρήση των όπλων τους, συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο.

Αναμένεται να οδηγηθούν στις 7 μ.μ. στον εισαγγελέα που θα αποφασίσει εάν θα παραμείνουν κρατούμενοι μέχρι την απολογία τους στον ανακριτή ή εάν θα αφεθούν ελεύθεροι.

Σημειώνεται, παράλληλα, ότι ο άνδρας που τραυματίστηκε θανάσιμα κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, ήταν 20 ετών, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ και σεσημασμένος για κλοπές.

Σε βάρος του συλληφθέντα που νοσηλεύεται τραυματίας και ενός τρίτου προσώπου που διαφεύγει τη σύλληψη σχηματίζεται δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Πέραμα: Ταυτοποιήθηκε ο 16χρονος που διέφυγε

Σε εξέλιξη είναι μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 16χρονου Ρομά που διέφυγε κατά την καταδίωξη στο Πέραμα, τα ξημερώματα του Σαββάτου (23.10.2021), καθώς πλέον έχει ταυτοποιηθεί από τις αρχές.

Πρόκειται για τον τρίτο από τους επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο και κατάφερε να εξαφανιστεί κατά τη διάρκεια της καταδίωξης που είχε ως αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό ενός 21χρονου και τον τραυματισμό ενός άλλου 16χρονου στο Πέραμα.

Αρχικά, μάλιστα ο τραυματίας αρνήθηκε να αποκαλύψει τα στοιχεία του όμως λίγο αργότερα οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν και αυτόν.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Δυναμώνει η κόντρα κυβέρνησης – αντιπολίτευσης για την υπόθεση της διαρροής emails Ελλήνων του εξωτερικού, που οδήγησε στην απόσυρση της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου και τις παραιτήσεις που...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κοινό μυστικό στους κατοίκους των Πετραλώνων Χαλκιδικής ήταν επί δεκαετίες το γεγονός ότι, κοντά στο χωριό τους, στους πρόποδες του βουνού Κατσίκα, υπήρχε μια...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η βραβευμένη με Όσκαρ Γαλλίδα ηθοποιός Ζιλιέτ Μπινός (Juliette Binoche) παίρνει την σκυτάλη από την Πολωνή σκηνοθέτιδα Αγκνιέσκα Χόλαντ (Agnieszka Holland) και αναλαμβάνει την...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Για να επιταχυνθούν περαιτέρω οι προσπάθειες για την ουδετερότητα των εκπομπών άνθρακα και τα μηδενικά θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, θα είναι απαραίτητο να ενισχυθούν οι...

Advertisement