Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Ανοίγει την Κυριακή 10 Οκτωβρίου η πλατφόρμα για την τρίτη δόση στους άνω των 50 ετών

Εμβόλιο – Τρίτη δόση: Την διενέργεια 3η δόσης εμβολίου κατά του κορωνοιού για τους πολίτες άνω των 50 ετών και για τα άτομα με υποκείμενα νοσήματα που ανήκουν στην ομάδα Α και Β με δεδομένο ότι έχουν συμπληρωθεί 6 μήνες από την διενέργεια της 2η δόσης, ανακοίνωσε ο Μάριος Θεμιστοκλέους, Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας κατά την ενημέρωση για τον κορωνοϊό.

Όπως ανέφερε η ομάδα αυτή υπολογίζεται στην πρώτη της φάση γύρω στα 100.000 άτομα και η πλατφόρμα θα ανοίξει την ερχόμενη Κυριακή 10 Οκτωβρίου τις απογευματινές ώρες.

Σημείωσε πως η λίστα θα ανανεώνεται σε εβδομαδιαία βάση με όσους δικαιούχους έχουν συμπληρώσει τους 6 μήνες από την 2η δόση.

Παράλληλα, ανακοίνωσε πως η επιχείρηση «Ελευθερία» συνεχίζει τις εξορμήσεις της σε απομακρυσμένα μέρη της Ελλάδας. Πρόγραμμα που έχει ξεκινήσει εδώ και 2 μήνες και μέσω του οποίου έχουν εμβολιαστεί περισσότερα από 10.000 άτομα.

Ο ίδιος υπογράμμισε πως την επόμενη βδομάδα η επιχείρηση αυτή θα βρίσκεται στην Βόρεια Ελλάδα με κινητά συνεργεία – μεταξύ αυτών και ενός του χαμόγελου του παιδιού.

Την Τρίτη 12/10 θα βρίσκεται σε απομακρυσμένα χωριά της Πιερίας, του Κιλκίς και της Ξάνθης. Την Τετάρτη 13/10 θα είναι στην Δράμα και στην Πέλλα και την Πέμπτη 14/10 στην Φλώρινα και τις Σέρρες.

Όπως ανέφερε η ομάδα αυτή υπολογίζεται στην πρώτη της φάση γύρω στα 100.000 άτομα και η πλατφόρμα θα ανοίξει την ερχόμενη Κυριακή 9 Οκτωβρίου τις απογευματινές ώρες.

Σημείωσε πως η λίστα θα ανανεώνεται σε εβδομαδιαία βάση με όσους δικαιούχους έχουν συμπληρώσει τους 6 μήνες από την 2η δόση.

Παράλληλα, σημείωσε πως η επιχείρηση «Ελευθερία» συνεχίζει τις εξορμήσεις της σε απομακρυσμένα μέρη της Ελλάδας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Μηταράκης: Πιο αισιόδοξος μετά την επίσκεψη του κ. Ταχιάου  Ταχιάος: Όλοι οι φορείς της Χίου να συμπράξουν στην εκτέλεση των έργων Επίσκεψη στα μεγάλα...

ΧΙΟΣ

Επιστολή προς τον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών κ. Ταχιάο έστειλε ο Δικηγορικός Σύλλογος Χίου με αφορμή την επίσκεψή του στο νησί της Χίου. Αναλυτικά...

ΧΙΟΣ

Ξεκάθαρο μήνυμα προς τους  εργολάβους  ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να επιτρέψει πλέον καμία ολιγωρία στα υπό εκτέλεση έργα στο νησί της Χίου, έστειλε...

ΧΙΟΣ

Σε συνέχεια των επιτυχημένων δεντροφυτεύσεων που πραγματοποιήθηκαν το περασμένο τρίμηνο, το Κοινωφελές Ίδρυμα “Μαρία Τσάκος”– Διεθνές Κέντρο Ναυτικής Έρευνας και Παράδοσης, προχωρά στην τέταρτη...

Advertisement