Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

xiakoslaos.gr: Στις 184.351 επισκέψεις τον Οκτώβριο και συνεχίζουμε! Δείτε αναλυτικά στοιχεία

Η σκληρή δουλειά που φέρνει αποτελέσματα, ανταμείβεται! Έτσι και για το xiakoslaos.gr η προσπάθεια που ξεκίνησε στις αρχές του καλοκαιριού, όταν και αποφασίσαμε να επενδύσουμε με όλες μας τις δυνάμεις στην διαδικτυακή έκδοση του Χιακού Λαού, απέδωσε καρπούς και, με υπερηφάνεια σας ανακοινώνουμε πως για τον μήνα Οκτώβριο καταγράψαμε 184.351 επισκέψεις!

Αναλυτικότερα, τις 31 ημέρες του Οκτωβρίου, το xiakoslaos.gr επισκέφτηκαν 42.470 μοναδικοί χρήστες (unique visitors), οι οποίοι πραγματοποίησαν 184.351 επισκέψεις (sessions) διαβάζοντας συνολικά 446.593 φορές (pageviews) τα άρθρα μας!

Η ανάγκη από τους αναγνώστες για γρήγορη, σφαιρική και έγκαιρη ενημέρωση μας οδήγησε στο να μελετήσουμε την διαδικτυακή αγορά και να επανασχεδιάσουμε μία ιστοσελίδα λειτουργική και ταχύτατη, αφομοιώνοντας πολλές από τις καινοτομίες που εφαρμόζουν τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά πρακτορεία στην Ελλάδα και τον κόσμο. Κύριος γνώμονας ήταν το xiakoslaos.gr να είναι μία σελίδα που «φορτώνει» γρήγορα και διαβάζεται εύκολα από τα κινητά, αφού άλλωστε όλοι μας πλέον ενημερωνόμαστε σε μεγάλο βαθμό από τα smartphones μας.

Έτσι κι έγινε και όπως δείχνουν οι επίσημες μετρήσεις της Google Analytics -τις οποίες ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα μοιραζόμαστε μαζί σας γιατί δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε-, από τις 184.351 επισκέψεις, κάτι παραπάνω από τις 100.000 είναι από κινητά.

Η προσπάθειά μας, όμως, δεν σταματά εδώ, γιατί εν αντιθέσει με τον τοπικό μας χαρακτήρα, είμαστε όλοι πλέον πολίτες του κόσμου και αποζητάμε πλήρη, έγκαιρη, έγκυρη και σφαιρική ενημέρωση για όλα τα όσα συμβαίνουν στην Χίο, την υπόλοιπη Ελλάδα αλλά και ολόκληρο τον κόσμο. Αυτή μας η στόχευση από τις αρχές του καλοκαιριού, αποδίδει καρπούς και δεν πρόκειται να σταματήσουμε αλλά και να την αμφισβητήσουμε όσο εσείς, οι αναγνώστες του xiakoslaos.gr συνεχίζετε να μας στηρίζετε.

Όλα τα παραπάνω, και η ακόμη περισσότερη σκληρή δουλειά που κάνουμε και θα συνεχίσουμε να κάνουμε φαίνεται από την μέχρι τώρα πορεία μας, γιατί η επισκεψιμότητα του Νοεμβρίου δεν ήταν ένα πυροτέχνημα αλλά ένα αποτέλεσμα υπομονής και επιμονής, λεπτό προς λεπτό, μέρα με την μέρα, μήνα με τον μήνα. Όπως άλλωστε φαίνεται και στο παρακάτω διάγραμμα.

Η ομάδα του xiakoslaos.gr ευχαριστεί όλους εκείνους που έδειξαν την εμπιστοσύνη τους στη νέα μας ιστοσελίδα, καθώς και όλους τους εβδομαδιαίους αναγνώστες της εφημερίδας μας αλλά και τους ακροατές του Xiakos FM 102,4 που «μας» αναζητούν σε όλη τη Χίο. Ο Χιακός Λαός μέσα από τη συνεχή ροή των ειδήσεων, μέσα από τα ενδιαφέροντα ρεπορτάζ που φιλοξενούνται στην εφημερίδα του και μέσα από το μουσικό πρόγραμμα που εκπέμπει σε όλη τη Χίο από το νέο ραδιόφωνικό σταθμό του, υπόσχεται στους αναγνώστες πολλές ακόμα ευχάριστες εκπλήξεις.

Σας ευχαριστούμε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης υποδέχτηκε σήμερα φοιτητές δημοσιογραφίας από το Πολιτικό ίδρυμα  Konrad – Adenauer Stiftung (KAS) της Γερμανίας, κατόπιν αιτήματος των...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ανακοίνωση ΛΑΣ Δήμου Χίου Δεν περιμέναμε τίποτα το διαφορετικό από το δήμαρχο της Χίου στο ταξίδι του στις ΗΠΑ, προσκαλεσμένος της ομογένειας , από...

ΧΙΟΣ

Ανακοίνωση Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Χίου ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 24 ΑΠΡΙΛΗ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΥ “ΚΑΤΑΡΓΕΙ” 113 ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ! ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Μαθητές και καθηγητές από το 3ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου «Γιώργος Σεφέρης» υποδέχτηκε σήμερα 24 Απριλίου 2024 ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής Βρουλής στο κτήριο της ΠΕ...

Advertisement