Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα στη Ρόδο: «Είχε νοικιάσει αυτοκίνητο και την παρακολουθούσε», λέει η ξαδέρφη της Δώρας

Η ξαδέρφη του θύματος μιλώντας στο ΣΚΑΪ αποκάλυψε πως ο δράστης της 31χρονης στη Ρόδο είχε νοικιάσει αυτοκίνητο και παρακολουθούσε την Δώρα πριν τη δολοφονήσει.

Η ίδια δηλώσει σοκαρισμένη από τη δολοφονία σημειώνοντας ότι «δεν μπορώ να καταλάβω πώς ένας άνθρωπος πήρε τη ζωή ενός άλλου ανθρώπου για το τίποτα. Δεν την παρακάλεσε να τα ξαναβρούν. Ένας άνθρωπος που αγαπάει, παρακαλάει».

Όπως είπε η Μαρία, η Δώρα ήταν μαζί με τον δράστη για 8 μήνες, ωστόσο τους 6 πρώτους μήνες δεν είχε δείξει σημάδια χειριστικής ή βίαιης συμπεριφοράς. «Στους 6 μήνες δεν είχε δείξει τίποτα, αλλά βρίσκονταν λίγο γιατί ήταν η καραντίνα και η Δώρα διάβαζε για το μεταπτυχιακό. Από το καλοκαίρι που τελείωσε με τις σπουδές της, άρχισαν να βρίσκονται πιο πολύ και αποφάσισαν να συγκατοικήσουν. Νοίκιασαν ένα σπίτι, το έφτιαξαν, η Δώρα ήταν χαρούμενη», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η ίδια πρόσθεσε ότι τα πρώτα μικρά σημάδια φάνηκαν, όταν έμειναν μαζί, αλλά δεν ήταν ποτέ βίαιος. «Της έλεγε μη δεις τηλεόραση μόνη σου. Έλα να κοιμόμαστε μαζί. Οπότε η Δώρα σκεφτόταν ότι απλώς θέλει να κοιμούνται μαζί, επειδή μόλις είχαν συγκατοικήσει», υπογράμμισε. Η ξαδέρφη του θύματος δήλωσε ότι η Δώρα δεν ήξερε ότι είχε προβλήματα με τις προηγούμενες σχέσεις του. «Ακόμα και να είχε σπρώξει κοπέλα και να το ήξερε, δε θα ήταν μαζί του», σημείωσε.

Μετά τον χωρισμό τους, η Μαρία ανέφερε ότι τους φάνηκε ύποπτο που δεν την ενοχλούσε, δεν της έστελνε μηνύματα και ότι το θύμα ένιωθε ανακούφιση.

Τέλος, αποκάλυψε ότι λίγες ημέρες πριν τη δολοφονία της, η μητέρα της Δώρας της είχε πει ότι ο δράστης είχε νοικιάσει αυτοκίνητο και την παρακολουθούσε.

«Ήταν έτοιμη να του κάνει ασφαλιστικά» δηλώνει φίλη της 31χρονης

«Μου εκμυστηρεύτηκε ότι είχε ξεφύγει από έναν άνδρα, ότι είχε επιτέλους γλιτώσει», είπε φίλη της στο Mega.

Και προσθέτει «Όταν μιλήσαμε τη Δευτέρα το βράδυ, μου είπε αν τυχόν και κάνει οτιδήποτε, έχω πάει στην αστυνομία και του έχω κάνει ασφαλιστικά μέτρα. Μία μέρα που είχε πάει στη φίλη της τον είχε ‘πάρει’ με την άκρη του ματιού της… τον είδε μ’ ένα άλλο αμάξι».

Μάλιστα, η φίλη της αναφέρει ότι της είχε εκμυστηρευτεί πως ο 40χρονος είχε χακάρει τον υπολογιστή της.

«Της είχε χακάρει τον υπολογιστή, έμπαινε με τους κωδικούς της, απαντούσε σε φίλους, έσβηνε φωτογραφίες», σημειώνει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Το ατύχημα σημειώθηκε στην οδό Πανεπιστημίου στο κέντρο της Αθήνας όταν ένα καλώδιο κόπηκε από τρόλεϊ και έπεσε σε τουριστικό δυόροφο λεωφορείο, με αποτέλεσμα να σπάσουν τζάμια. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν 6 ελαφρά τραυματίες,...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Στόχος είναι η από κοινού ανάπτυξη και υλοποίηση καινοτόμων λύσεων στον τομέα της τεχνολογίας μπαταριών υψηλής τάσης για αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα (BEV). Τα αποτελέσματα...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Είναι ο δεύτερος γύρος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων και του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων Ιστορικών Αυτοκινήτων, μετά την απόλυτα επιτυχημένη και εμβληματική Ριτσώνα και θα...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σε ηλικία 86 ετών πέθανε, σήμερα το πρωί, ο σπουδαίος ηθοποιός, Γιάννης Φέρτης, που είχε πρωταγωνιστήσει στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Γεννημένος...

Advertisement