Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Ιερώνυμος: Να ευχηθούμε οι Απόστολοι Παύλος και Πέτρος να μας φωτίζουν όλους και τον καθένα χωριστά

«Οι Απόστολοι Παύλος και Πέτρος που γιορτάζουμε σήμερα είναι η ανακεφαλαίωση όλης της πίστης μας, της διδασκαλίας του Χριστού μας».

Αυτό δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος, αμέσως μετά τον Εσπερινό στον Ιερό Βράχο του Αρείου Πάγου.

Εν συνεχεία, τόνισε: «Να ευχηθούμε να μας φωτίζουν όλους και τον καθένα χωριστά, ώστε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε κάθε μέρα».

Στον Ιερό Βράχο του Αρείου Πάγου τίμησε η Εκκλησία της Ελλάδος τον ιδρυτή της Απόστολο Παύλο

Εις μνήμην του κηρύγματος του Αποστόλου των Εθνών Παύλου προς τους Αθηναίους, η Εκκλησία της Ελλάδος τίμησε το απόγευμα τον ιδρυτή της στον Ιερό Βράχο του Αρείου Πάγου.

Στον Μεγάλο Πανηγυρικό Εσπερινό χοροστάτησε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος, παρουσία αρχιερέων, εκπροσώπων της Πολιτείας, των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων, κληρικών και λαϊκών, με την τήρηση των ενδεδειγμένων μέτρων προστασίας από την covid-19.

Κατά τον Εσπερινό μίλησε ο αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Καρσιώτης, αρχιερατικός επίτροπος της ΙΗ’ Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας και γραμματεύς-κωδικογράφος της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Μήνυμα Δημάρχου Χίου κ. Ιωάννη Μαλαφή για τη Θύελλα Χαλκειούς Θερμά συγχαρητήρια στους παίκτες, τον προπονητή, τον Πρόεδρο και όλα τα μέλη του διοικητικού...

ΕΛΛΑΔΑ

Ενα απίστευτο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης 16/04 στην Π.Ε.Ο Κορίνθου – Άργους, στην Κόρινθο, όταν γερανός φορτηγού χτύπησε σε γέφυρα, με αποτέλεσμα...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Η Ελλάδα προχώρησε πρόσφατα σε μια ακόμη μεταρρύθμιση για την ισότητα των φύλων στην αγορά εργασίας, την 14η από το 2019, επιβεβαιώνοντας ότι η...

ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Συνελήφθησαν, κατά το προηγούμενο πενθήμερο σε Λέσβο, Χίο και Σάμο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Μυτιλήνης, του Αστυνομικού Τμήματος Πλωμαρίου, του Τμήματος Τροχαίας Χίου...

Advertisement