Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Ιερωμένοι – υπηρέτες του αληθινού μηνύματος της εκκλησίας εναντίον αρνητών

Στο πλευρό της προσπάθειας που κάνει η πλειονότητα των πολιτών κυρίως οι νέοι στέκονται και εκπρόσωποι της εκκλησίας. Ο Μητροπολίτης Δράμας Ιγνάτιος αφού εμβολιάστηκε ο ίδιος ανακοίνωσε ότι θα αναφέρει στην εισαγγελία της Δράμας περιστατικά ιερέων που δεν τηρούν τα μέτρα. Στην ίδια γραμμή και ο Μητροπολίτης Δημητριάδος που ανήρτησε βιντεο με το οποίο προτρέπει τους πολίτες να εμβολιαστούν.
Όποιος φοράει μάσκα, έχει κάνει το εμβόλιο και έχει κάνει και τα τεστ δεν θα ξαναμπεί στην εκκλησία

Υπάρχουν δυστυχώς αυτοί οι ιερείς… που ποτίζουν τον μύλο των συνωμοσιολόγων και των αρνητών….

Ευτυχώς όμως υπάρχουν και οι άλλοι ιερείς. Και μάλιστα είναι πολύ περισσότεροι…

Δύο όψεις του νομίσματος.

Από τη μία το επικίνδυνο κήρυγμα ενός ιερέα στη Χαλκιδική που… προειδοποιεί τους πιστούς ότι όποιος έχει κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, φοράει μάσκα ή κάνει οτιδήποτε για να προστατεύσει τον εαυτό του και τους άλλους, δε θα μπει στην εκκλησια.

«Λέω, όποιος για να το καταλάβετε, έχει κάνει εμβόλιο, όποιος φοράει μάσκα και όποιος έχει κάνει τεστ για τον κορωνοιο δεν θα μπει στην εκκλησία. Τέλος. Εεε εε, στοπ, στοπ. Μη χειροκροτεί κανένας. Σκανδαλίζεστε; Ξέρετε τι είναι αυτό; Διάβολος. Ο διάβολος έτσι λέει.»

Και από την άλλη, ιερεις με πραγματική αγάπη για τον συνάνθρωπο – υπηρέτες του αληθινού μηνύματος της Εκκλησίας.

Ο Μητροπολίτης Δράμας Παύλος, αμέσως μετά τον εμβολιασμό του δήλωσε ότι θα επισκεφτεί την Εισαγγελία της Δράμας για να δώσει την μαρτυρία του για περιστατικά «ανταρσίας κατά των μέτρων» που σημειώθηκαν από Ιερείς της Μητροπόλεώς του ώστε να επιληφθεί η δικαιοσύνη αρμοδίως.

“Δεν μπορεί ένας ιερεύς, το καλοκαίρι στην αυλή της εκκλησίας, να περιδιαβαίνει όλη την ημέρα με σορτσάκι και να ενοχλείται η συνείδησή του αν θα κάνει την Ανάσταση δύο ώρες νωρίτερα” λέει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολιτης Δράμας.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Μητροπολίτης Δημητριάδος Ιγνάτιος που με ένα προσωπικό μήνυμα σε βίντεο που ετοίμασε ο ίδιος, προτρέπει τον κόσμο να εμβολιαστεί και να προστατευτεί από τον κορωνοϊό.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης υποδέχτηκε σήμερα στην Περιφέρεια 57 μαθητές και 4 καθηγητές από το 2ο ΓΕΛ Καλυβίων, στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών...

ΧΙΟΣ

Ανακοίνωση Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Χίου ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 24 ΑΠΡΙΛΗ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΥ “ΚΑΤΑΡΓΕΙ” 113 ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ! ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ...

ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης υποδέχτηκε σήμερα φοιτητές δημοσιογραφίας από το Πολιτικό ίδρυμα  Konrad – Adenauer Stiftung (KAS) της Γερμανίας, κατόπιν αιτήματος των...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ανακοίνωση ΛΑΣ Δήμου Χίου Δεν περιμέναμε τίποτα το διαφορετικό από το δήμαρχο της Χίου στο ταξίδι του στις ΗΠΑ, προσκαλεσμένος της ομογένειας , από...

Advertisement