Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΔΙΕΘΝΗ

Βίντεο: Ινδοί μετέτρεψαν αμάξι σε ελικόπτερο για να το νοικιάζουν σε γάμους – Η αστυνομία το κατάσχεσε

Η ινδική αστυνομία κατάσχεσε ένα αυτοσχέδιο αυτοκίνητο από δύο αδέλφια, τα οποία το είχαν τροποποιήσει ώστε να μοιάζει με ελικόπτερο, σε μια προσπάθεια να βγάλουν χρήματα νοικιάζοντας το σε γαμήλια πάρτι.

Οι Ishwardin και Parmeshwardin Prajapati ξόδεψαν σχεδόν 3.000 δολάρια για να συνδέσουν μικρά πτερύγια ρότορα στην οροφή του αυτοκινήτου και να κατασκευάσουν μια μεταλλική ουρά παρόμοια με ελικοπτέρου.
Οι εκτεταμένες τροποποιήσεις διήρκεσαν αρκετές εβδομάδες σε ένα εργαστήριο στο βόρειο κρατίδιο Uttar Pradesh, ανέφεραν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Τα αδέρφια σχεδίαζαν να χρεώνουν 5.000 ρουπίες (55 περίπου ευρώ) την ημέρα σε νεόνυμφα ζευγάρια, παρέχοντας έναν ξεχωριστό τρόπο μεταφοράς τις ημέρες του γάμου τους.

Ωστόσο, τα σχέδιά τους ναυάγησαν όταν η αστυνομία κατάσχεσε το «car copter» την ώρα που το πήγαιναν για βάψιμο.
Το όχημα κατασχέθηκε για μη τήρηση των κανόνων οδικής κυκλοφορίας και μη εγκεκριμένες τροποποιήσεις, ανέφερε το ειδησεογραφικό δίκτυο India Today.

Τα αδέρφια πλήρωσαν πρόστιμο 2.000 ρουπίες, ενώ το αυτοκίνητο τους επιστράφηκε με τον όρο να αφαιρέσουν την ουρά του ψεύτικου ελικοπτέρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας, το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) οργανώνει το δημιουργικό εργαστήρι «Μάνα, μητέρα, μανούλα, μαμά!» για παιδιά, ηλικίας 6...

ΑΠΟΨΕΙΣ

Γράφει η Ευγενία Γάλλου Πολλές φράσεις, προερχόμενες από τα δυνατά αφηγηματικά κείμενα των Ευαγγελίων και από την υψηλή ποίηση που χαρακτηρίζει την υμνολογία της Μ....

ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε περί τις 23:00 το βράδυ, στη λεωφόρο Πειραιώς. Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, ένα όχημα, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, παρέσυρε πέντε...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Με γνώμονα την ασφάλεια της ναυσιπλοΐας και την ασφαλή διακίνηση των επιβατών, το Υπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής εξέδωσε κατευθυντήριες οδηγίες προς τις ακτοπλοϊκές...

Advertisement