Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΔΙΕΘΝΗ

Κέιτ Μίντλετον: Στο πλευρό της πριγκίπισσας ο βρετανικός λαός – Λουλούδια, σημειώματα και σημαίες έξω από το Ουίνδσορ

Η Κέιτ Μίντλετον αποκάλυψε ότι έχει διαγνωστεί με καρκίνο και υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες.

Σε ένα προσωπικό μήνυμα, η πριγκίπισσα της Ουαλίας δήλωσε ότι η προγραμματισμένη εγχείρηση στην κοιλιά τον Ιανουάριο ήταν επιτυχής και αρχικά θεωρήθηκε ότι η κατάστασή της δεν ήταν καρκινική.

Όμως οι εξετάσεις μετά την επέμβαση διαπίστωσαν ότι υπήρχε καρκίνος, είπε, προσθέτοντας: «Αυτό φυσικά ήταν ένα τεράστιο σοκ και ο Oυίλιαμ κι εγώ κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το επεξεργαστούμε και να το διαχειριστούμε ιδιωτικά για το καλό της νεαρής μας οικογένειας».

Η 42χρονη σύζυγος του πρίγκιπα Oουίλιαμ δήλωσε ακόμα ότι οι γιατροί της συνέστησαν να κάνει μια προληπτική χημειοθεραπεία και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα πρώτα στάδια αυτής της θεραπείας.

Η Βρετανία ενώθηκε για να υποστηρίξει την Πριγκίπισσα της Ουαλίας αφού αποκάλυψε με γενναιότητα ότι έχει διαγνωστεί με καρκίνο λέγοντάς της: «Είμαστε όλοι πίσω σου».

Διασημότητες, social media influencers, δημοσιογράφοι και μέλη του κοινού – συμπεριλαμβανομένων πολλών έξω από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, τα Ανάκτορα του Κένσινγκτον και το Κάστρο του Oυίνδσορ, πρόσφεραν υποστηρικτικά μηνύματα αφού η Κέιτ ανακοίνωσε τη διάγνωσή της με καρκίνo.

Κόσμος συγκεντρώθηκε έξω από τις βασιλικές κατοικίες, άφησε λουλούδια και σημειώματα ενώ τα τοπικά καταστήματα κρέμασαν τη βρετανική σημαία τους δρόμους.

Χάρι – Μέγκαν: Έμαθαν πως η Κέιτ έχει καρκίνο την στιγμή της επίσημης ανακοίνωσης

Ο Χάρι και η Μέγκαν μίλησαν προσωπικά με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ μετά την ανακοίνωση ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας υποβάλλεται σε θεραπεία για τον καρκίνο.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου μίλησαν ιδιωτικά με το ζευγάρι προχθές το βράδυ.

Δεν έχει γνωστό αν η επικοινωνία που είχαν ήταν τηλεφωνική, βιντεοκλήση ή κάποια μηνύματα υποστήριξης. Το ενδεχόμενο να επιστρέψει ο Χάρι στο Ηνωμένο Βασίλειο επίσης δεν έχει γίνει γνωστό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Ο Δήμος Χίου ενημερώνει ότι στα πλαίσια του έργου «Βελτίωση Ασφαλείας Οδών Δήμου Χίου», θα ξεκινήσει εργασίες στις παρακάτω οδούς: Α) Τμήμα της οδού...

ΧΙΟΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ – ΚΥΡΙΑΚΗ 27-28/4/2024 SATURDAY – SUNDAY 27-28/4/2024 ΚΑΡΥΕΣ ΧΙΟΣ – KARIES VILLAGE CHIOS  Ημέρα  Δράση  Ώρα  Τοποθεσία Πέμπτη 25/4/2024  Συνέντευξη Τύπου  12:00  Αίθουσα...

ΧΙΟΣ

Ανακοίνωση ΠΕΣ-ΝΑΤ Χίου για την εργατική Πρωτομαγιά Με ιδιαίτερη ικανοποίηση διαβάσαμε την απόφαση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (Π.Ν.Ο) και των Ναυτεργατικών Σωματείων για την...

ΑΠΟΨΕΙΣ

Γράφει ο Σταύρος Παπαγιαννάκης Σήμερα, θα διερευνήσουμε ένα θέμα που αγγίζει τα βάθη της ανθρώπινης ψυχής και του πνεύματος: την Ανάσταση του Κυρίου και...

Advertisement