Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΔΙΕΘΝΗ

Ην. Βασίλειο: Το παλάτι απαντά στις εικασίες για την Κέιτ

Φουντώνουν ξανά οι φήμες για την κατάσταση της υγειας της πριγκίπισσας της Ουαλίας υποχρεώνοντας το παλάτι να προβεί σε καθησυχαστικά σχόλια σχετικά με την Κέιτ Μίντλετον, η οποία παραμένει εκτός δημοσιότητας για δύο μήνες μετά από την προγραμματισμένη εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα στις 17 Ιανουαρίου.

Εκπρόσωπος του Παλατιού απάντησε οτι «Το Παλάτι του Κένσινγκτον ξεκαθάρισε τον Ιανουάριο τα χρονοδιαγράμματα της ανάρρωσης της πριγκίπισσας και θα παρέχουμε μόνο σημαντικές ενημερώσεις. Αυτή η καθοδήγηση ισχύει» προσθέτοντας οτι η πριγκίπισσα της Ουαλίας συνεχίζει να είναι «καλά». Η Κέιτ σχεδιάζει να επιστρέψει στις βασιλικές υποχρεώσεις της μετά το Πάσχα”.

Οι βασιλικοί σχολιαστές, προειδοποίησαν τη βασιλική οικογένεια να είναι πιο ανοιχτή σχετικά με το γιατί ο πρίγκιπας Ουίλιαμ απουσίαζε από το μνημόσυνο του νονού του, το οποίο αποδόθηκε σε απροσδιόριστο “προσωπικό λόγο» και είναι άγνωστο αν σχετίζεται με την ανάρρωση της συζύγου του, της πριγκίπισσας της Ουαλίας.

Ο βασιλικός βιογράφος Phil Dampier δήλωσε στη MailOnline ότι οι βασιλικοί «έχουν δικαίωμα στην ιδιωτική ζωή», αλλά «δεν είναι φυσιολογικοί καιροί» δεδομένων των πρόσφατων προβλημάτων υγείας του Καρόλου και της Αικατερίνης.

«Φοβάμαι ότι αν δεν δοθεί λόγος για την αποχώρηση του πρίγκιπα Γουίλιαμ την τελευταία στιγμή, θα υπάρξουν αναπόφευκτα εικασίες, μερικές από αυτές άγριες και άδικες, αλλά αυτή είναι η φύση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στις μέρες μας», είπε.

Ο κόσμος υπάρχει πιθανότητα να γνωρίζει ήδη πολλές «αλήθειες» σχολιάζει το BBC και η Κειτ όταν θα επιστρέψει θα προσελκύσει όλα τα βλέμματα επάνω της .

Πηγή: ertnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Με αφορμή τον φετινό εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων (18/5) με θέμα «Μουσεία, Εκπαίδευση και Έρευνα», το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) οργανώνει διαδραστικό...

ΧΙΟΣ

Με στόχο να τιμήσει την Ημέρα της Μητέρας, ο Σύλλογος Τριτέκνων Χίου διοργανώνει εκδήλωση την Κυριακή 19 Μαΐου 2024 και ώρα 18:30 στην πλατεία...

ΧΙΟΣ

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου ανακοινώνει τα στατιστικά στοιχεία διακίνησης επιβατών και οχημάτων προς το λιμένα Χίου, κατά την περίοδο της Μεγάλης Εβδομάδας του έτους...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Ο τρίτος γύρος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων και Ιστορικών Αυτοκίνητων, επιστρέφει και πάλι στη γνωστή διαδρομή από το Λιμάνι μέχρι την πόλη της Κύμης,...

Advertisement