Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΔΙΕΘΝΗ

Βαρκελώνη: Άγρια επίθεση άνδρα σε ανυποψίαστες γυναίκες σε σταθμό μετρό – Δείτε βίντεο

Στην Ισπανία ένας άνδρας επιτέθηκε σε γυναίκες στο μετρό της Βαρκελώνης. Ο νεαρός άντρας περπατά νευρικά στην πλατφόρμα στο μετρό της Βαρκελώνης και χτυπά τη μια γυναίκα μετά την άλλη.

Μια από αυτές δέχεται τόσο δυνατό χτύπημα στο πρόσωπο που πέφτει κάτω. Οι κάμερες ασφαλείας καταγράφουν καρέ – καρέ τις στιγμές φρίκης.

Όλα αυτά μπροστά στα έντρομα μάτια των περαστικών που αμέσως τρέχουν να τον σταματήσουν. Ο δράστης ακινητοποιήθηκε λίγο αργότερα από άνδρες ασφαλείας του μετρό και οδηγήθηκε στην αστυνομία όπου και συνελήφθη. Σύμφωνα με τοπικά μέσα, πρόκειται για έναν άνδρα με καταγωγή από την Βόρεια Αφρική και μακρύ ποινικό μητρώο.

Οι επιθέσεις έγιναν, σύμφωνα με τη Daily Mail, το πρωί της Παρασκευής και συγκεκριμένα, στις 09:55, στον σταθμό Camp de l’Arpa στη γραμμή πέντε του μετρό της Βαρκελώνης ενώ πλάνα από κάμερα κλειστού κυκλώματος δείχνουν τον δράστη να μπαίνει στην αποβάθρα, να περπατά και ξαφνικά να αρχίζει να χτυπά όποια γυναίκα ήταν μπροστά του.

Η αστυνομία διερευνά αν ο δράστης ήταν υπό την επήρεια ποτού ή ναρκωτικών ενώ εξετάζεται και το ενδεχόμενο να επιτέθηκε σε άλλες γυναίκες στο μετρό πριν κατέβει στην πλατφόρμα όπου άρχισε να χαστουκίζει και να σπρώχνει γυναίκες που ήταν μπροστά του. Ο άνδρας λέγεται επίσης, ότι περπατούσε και έβριζε όσους τον κατηγόρησαν για αυτά που έκανε.

Στο μεταξύ, εκπρόσωπος της αστυνομίας επιβεβαίωσε, σήμερα το πρωί, τις επιθέσεις προτρέποντας συγχρόνως άλλα πιθανά θύματα να εμφανιστούν. «Χθες το βράδυ συλλάβαμε έναν άνδρα για επίθεση σε πολλές γυναίκες στο σταθμό του μετρό Camp de l’Arpa στη Βαρκελώνη. Ερευνούμε αν υπάρχουν περισσότερες γυναίκες που δέχθηκαν επίθεση. Αν πέσατε θύμα, αναφέρετέ το σε οποιοδήποτε αστυνομικό τμήμα» είπε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Μαθητές και καθηγητές από το 3ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου «Γιώργος Σεφέρης» υποδέχτηκε σήμερα 24 Απριλίου 2024 ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής Βρουλής στο κτήριο της ΠΕ...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Την Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 κλιμάκιο της Συμμαχίας Αξιών επισκέφθηκε τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Ηλεκτροφωτισμού, κ. Αυγερινό Δημήτριο προκειμένου να ενημερωθεί για θέματα αρμοδιότητάς...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Επίσκεψη από τον Πρόεδρο του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας, κ Παναγιώτη Κατσίβελα δέχθηκε στο Γραφείο του, σήμερα, 24 Απριλίου ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής Βρουλής.  Ο...

ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Οι πιο γρήγορες πτήσεις διαρκούν από 2 έως 20 λεπτά στον αέρα, με μία από αυτές να πραγματοποιείται πάνω από τα νερά του Αιγαίου....

Advertisement