Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: Δολοφονία 23χρονης μητέρας-Ερευνώνται οι δύο ανήλικοι αδελφοί της

Δύο έφηβοι αδερφοί, ηλικίας 14 και 15 ετών, ερευνώνται στη Φλόριντα αφού η αδερφή τους πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια διαμάχης για τα χριστουγεννιάτικα δώρα, αναφέρει το BBC.

Η 23χρονη πυροβολήθηκε στο στήθος από τον έφηβο αδερφό της ενώ μετέφερε τον 10 μηνών γιο της σε καρότσι, ανακοίνωσε το γραφείο του σερίφη της Φλόριντα.

Στη συνέχεια, το 14χρονο αγόρι πυροβολήθηκε από τον ενός έτους μεγαλύτερο του αδερφό, ο οποίος τράβηξε το όπλο του, ανέφερε το γραφείο του σερίφη της κομητείας Pinellas, προσθέτοντας ότι οι πυροβολισμοί έγιναν μετά από λογομαχία για το ποιος έπαιρνε περισσότερα δώρα.

Ο σερίφης Μπομπ Γκουαλτιέρι είπε στους δημοσιογράφους ότι ο 15χρονος έφυγε τρέχοντας  από το σημείο και πέταξε το όπλο αλλά αργότερα συνελήφθη.

Ο μικρότερος αδελφός, ηλικίας 14 ετών, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε σταθερή κατάσταση και θα τεθεί υπό κράτηση όταν πάρει εξιτήριο, ανακοίνωσε η αστυνομία. Οι τοπικοί εισαγγελείς θα επανεξετάσουν την υπόθεση και θα αποφασίσουν εάν θα τον κατηγορήσουν ως ενήλικα για τη δολοφονία της αδερφής του, πρόσθεσε ο σερίφης Γκουαλτιέρι.

Η νεαρή γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, δήλωσε ο σερίφης Γκουαλτιέρι. Εξήγησε ότι η γυναίκα υπέστη εσωτερική αιμορραγία και δεν μπορούσε να αναπνεύσει, αλλά πρόσθεσε ότι το μωρό στο καρότσι δεν τραυματίστηκε. Ο 15χρονος συνελήφθη και κατηγορήθηκε για απόπειρα ανθρωποκτονίας πρώτου βαθμού και παραποίηση στοιχείων.

Πηγή: digi24.ro

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Με αφορμή τον φετινό εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων (18/5) με θέμα «Μουσεία, Εκπαίδευση και Έρευνα», το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) οργανώνει διαδραστικό...

ΧΙΟΣ

Με στόχο να τιμήσει την Ημέρα της Μητέρας, ο Σύλλογος Τριτέκνων Χίου διοργανώνει εκδήλωση την Κυριακή 19 Μαΐου 2024 και ώρα 18:30 στην πλατεία...

ΧΙΟΣ

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου ανακοινώνει τα στατιστικά στοιχεία διακίνησης επιβατών και οχημάτων προς το λιμένα Χίου, κατά την περίοδο της Μεγάλης Εβδομάδας του έτους...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Ο τρίτος γύρος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων και Ιστορικών Αυτοκίνητων, επιστρέφει και πάλι στη γνωστή διαδρομή από το Λιμάνι μέχρι την πόλη της Κύμης,...

Advertisement