Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΔΙΕΘΝΗ

Μπρονξ: Νεκρά δίδυμα σε διαμέρισμα – Τα βρήκε η μητέρα τους «κρύα και άκαμπτα» όταν βγήκε από το μπάνιο

Πεντάχρονα δίδυμα – ένα αγόρι και ένα κορίτσι – βρέθηκαν νεκρά στο πάτωμα διαμερίσματος στο Μπρονξ το πρωί της Δευτέρας, δήλωσαν αστυνομικοί και πηγές των αρχών επιβολής του νόμου.

Δεν έγινε αμέσως γνωστό πώς πέθαναν τα αδέλφια, τα οποία δεν είχαν ορατά σημάδια τραυματισμού.

Η απελπισμένη μητέρα τους είπε στους αστυνομικούς ότι άφησε τα παιδιά κάτω για να κάνει ένα ντους και επέστρεψε για να βρει τα σώματά τους κρύα και άκαμπτα στο πάτωμα του σαλονιού του διαμερίσματός τους στην East 175th Street κοντά στη Weeks Avenue στο Claremont Village.

Η μητέρα βρισκόταν σε σοκ με αποτέλεσμανα χρειαστεί να νοσηλευτεί στο BronxCare Health System για παρακολούθηση, ανέφεραν οι πηγές.

Ο μπαμπάς των διδύμων, εν τω μεταξύ – ο οποίος βρισκόταν στη δουλειά εκείνη την ώρα – έσπευσε στο σπίτι μόλις έμαθε τι είχε συμβεί, σύμφωνα με τις πηγές.

Η ζοφερή ανακάλυψη έγινε γύρω στις 11:20 π.μ., ανέφερε η αστυνομία, προσθέτοντας ότι οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ που ανταποκρίθηκαν διαπίστωσαν τον θάνατο των παιδιών επί τόπου.

«Προς το παρόν, δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει κάποιος δόλος, καθώς η έρευνα είναι στην αρχή», δήλωσε στους δημοσιογράφους το απόγευμα της Δευτέρας ο βοηθός αρχηγός της αστυνομίας της Νέας Υόρκης Μπέντζαμιν Γκάρλεϊ, διοικητής της περιπολίας στο Μπρόνξ.

«Έχουμε τον ιατροδικαστή και τη Μονάδα Εγκληματολογικών Ερευνών στον επάνω όροφο που περιμένουν να επεξεργαστούν τη σκηνή του εγκλήματος, καθώς παίρνουμε ένταλμα έρευνας».

Και τα δύο παιδιά δεν αισθάνονταν καλά εδώ και μερικές ημέρες και στάλθηκαν στο σπίτι από το σχολείο την περασμένη εβδομάδα. Έμειναν άρρωστα στο σπίτι τη Δευτέρα, σύμφωνα με τον Γκάρλεϊ.

Η οικογένεια δεν έχει ιστορικό ενδοοικογενειακής βίας σύμφωνα με την αστυνομία της Νέας Υόρκης ή ανοιχτό φάκελο με τη διοίκηση υπηρεσιών για παιδιά της πόλης, δήλωσε ο Γκάρλεϊ.

Το FDNY επιθεώρησε την ποιότητα του αέρα στο κτίριο και απέκλεισε τη δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα ως παράγοντα του θανάτου των παιδιών, σύμφωνα με τον αξιωματούχο της αστυνομίας.

Το γραφείο του ιατροδικαστή της πόλης θα εκδώσει επίσημη απόφαση σχετικά με την αιτία θανάτου, δήλωσε η αστυνομία της Νέας Υόρκης.

Πηγή: New York Post

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Οι πιο γρήγορες πτήσεις διαρκούν από 2 έως 20 λεπτά στον αέρα, με μία από αυτές να πραγματοποιείται πάνω από τα νερά του Αιγαίου....

ΧΙΟΣ

Ο Δήμος Χίου ενημερώνει ότι στα πλαίσια του έργου «Βελτίωση Ασφαλείας Οδών Δήμου Χίου», θα ξεκινήσει εργασίες στις παρακάτω οδούς: Α) Τμήμα της οδού...

ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ένας στρατιωτικός οδηγός κατέγραψε αντιαεροπορικές συστοιχίες πυραύλων  του Iron Dome και έστειλε τις φωτογραφίες στο ψεύτικο  προφίλ μιας...

ΧΙΟΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ – ΚΥΡΙΑΚΗ 27-28/4/2024 SATURDAY – SUNDAY 27-28/4/2024 ΚΑΡΥΕΣ ΧΙΟΣ – KARIES VILLAGE CHIOS  Ημέρα  Δράση  Ώρα  Τοποθεσία Πέμπτη 25/4/2024  Συνέντευξη Τύπου  12:00  Αίθουσα...

Advertisement