Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΔΙΕΘΝΗ

Η συγκινητική στιγμή που ο Ντίαζ της Λίβερπουλ βλέπει και πάλι τον πατέρα του μετά την απαγωγή

Ο Κολομβιανός αστέρας της Λίβερπουλ Λούις Ντίαζ επανενώθηκε με τον πατέρα του Λούις Μάνουελ Ντίαζ, ο οποίος απελευθερώθηκε από τους αντάρτες που τον είχαν απαγάγει και τον κρατούσαν όμηρο για 12 ημέρες.

Ο επιθετικός της Λίβερπουλ και ο πατέρας του έκλαψαν καθώς αγκαλιάστηκαν για πρώτη φορά μετά τη δοκιμασία της απαγωγής.

Η απαγωγή του Luis Manuel Díaz από τον Εθνικό Απελευθερωτικό Στρατό (ELN) προκάλεσε οργή στην Κολομβία και στο εξωτερικό.

Ο ELN δήλωσε ότι απήγαγε τον 58χρονο και τη σύζυγό του για λύτρα.

Οι απαγωγείς απελευθέρωσαν γρήγορα τη σύζυγό του, Cilenis Marulanda, καθώς η αστυνομία πλησίαζε στα ίχνη τους, αλλά οδήγησε τον ερασιτέχνη προπονητή ποδοσφαίρου στα κοντινά βουνά υπό την απειλή όπλων.

Ο ηγέτης του ELN χαρακτήρισε την απαγωγή του δημοφιλούς προπονητή ως “λάθος”, αλλά επέμεινε ότι οι απαγωγές για λύτρα δεν αποτελούν παραβίαση της εκεχειρίας που υπέγραψε νωρίτερα φέτος.

Η οργάνωση των ανταρτών απελευθέρωσε τον Luis Manuel Díaz την περασμένη Πέμπτη σε αξιωματούχους των Ηνωμένων Εθνών και της Καθολικής Εκκλησίας.

Αργότερα εκείνη την ημέρα επανενώθηκε με τη σύζυγό του και άλλα μέλη της οικογένειάς του, αλλά μόλις σήμερα μπόρεσε να αγκαλιάσει τον ποδοσφαιριστή γιο του.

Ο Λούις Ντίαζ πέταξε στην Κολομβία για να προπονηθεί με την εθνική ομάδα ενόψει του προκριματικού αγώνα για το Παγκόσμιο Κύπελλο με τη Βραζιλία την Παρασκευή.

Ο παίκτης έχασε δύο αγώνες της Λίβερπουλ όσο ο πατέρας του κρατούνταν από τους αντάρτες, αλλά ήρθε από τον πάγκο στο παιχνίδι της αγγλικής Premier League με τη Λούτον στις 5 Νοεμβρίου.

Αφού σκόραρε ένα γκολ στις καθυστερήσεις, σήκωσε τη φανέλα της Λίβερπουλ για να δείξει από κάτω ένα μπλουζάκι με το μήνυμα “ελευθερία για τον μπαμπά”.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Ο Δήμος Χίου ενημερώνει ότι στα πλαίσια του έργου «Βελτίωση Ασφαλείας Οδών Δήμου Χίου», θα ξεκινήσει εργασίες στις παρακάτω οδούς: Α) Τμήμα της οδού...

ΧΙΟΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ – ΚΥΡΙΑΚΗ 27-28/4/2024 SATURDAY – SUNDAY 27-28/4/2024 ΚΑΡΥΕΣ ΧΙΟΣ – KARIES VILLAGE CHIOS  Ημέρα  Δράση  Ώρα  Τοποθεσία Πέμπτη 25/4/2024  Συνέντευξη Τύπου  12:00  Αίθουσα...

ΧΙΟΣ

Ανακοίνωση ΠΕΣ-ΝΑΤ Χίου για την εργατική Πρωτομαγιά Με ιδιαίτερη ικανοποίηση διαβάσαμε την απόφαση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (Π.Ν.Ο) και των Ναυτεργατικών Σωματείων για την...

ΑΠΟΨΕΙΣ

Γράφει ο Σταύρος Παπαγιαννάκης Σήμερα, θα διερευνήσουμε ένα θέμα που αγγίζει τα βάθη της ανθρώπινης ψυχής και του πνεύματος: την Ανάσταση του Κυρίου και...

Advertisement