Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΔΙΕΘΝΗ

Πολωνία: Τα λείψανα 3 νεογέννητων βρέθηκαν σε σπίτι «του τρόμου» – Προέρχονταν από αιμομικτική σχέση πατέρα με τις κόρες του

Τα λείψανα τριών νεογέννητων ανακαλύπτονται στο υπόγειο σπιτιού στην Πολωνία όπου ο πατέρας, 54 ετών, «ήταν σε συναινετική σχέση με την 20χρονη κόρη του και βίασε ένα άλλο κορίτσι του».

Πατέρας και κόρη αντιμετωπίζουν ισόβια κάθειρξη για φόνο και αιμομιξία, αφού τα πτώματα τριών νεογέννητων μωρών βρέθηκαν να σαπίζουν στο υπόγειο του σπιτιού τους.

Ο Piotr Gierasik, 54, και η κόρη του Paulina Gierasik, 20, συνελήφθησαν αφού τα λείψανα των μωρών ανακαλύφθηκαν σε ρηχούς τάφους και τυλίχτηκαν σε πλαστικές σακούλες στο κατάλυμα στο χωριό Czerniki, στη βόρεια Πολωνία.

Τα δύο πρώτα μωρά βρέθηκαν την Παρασκευή, αλλά περαιτέρω έρευνες αποκάλυψαν ένα τρίτο σώμα σε «προχωρημένη κατάσταση αποσύνθεσης» το Σάββατο.

Ο Mariusz Duszyński από την Επαρχιακή Εισαγγελία στο Γκντανσκ είπε: «Η γυναίκα κατηγορείται για δύο φόνους και για αιμομικτική σχέση με τον πατέρα της. Ο άνδρας κατηγορείται για τρεις φόνους, για αιμομιξία με την 20χρονη κόρη του και για αιμομιξικές σχέσεις με μια άλλη κόρη».

Σύμφωνα με τους εισαγγελείς, δύο από τα παιδιά που δολοφονήθηκαν προέρχονταν από τη σχέση του με την 20χρονη που όπως λένε διατηρούσε συναινετική σχέση με τον πατέρα της.

Το τρίτο μωρό ήταν από μια σχέση που είχε με μια άλλη κόρη αφού την ανάγκασε να κάνει σεξ.

Οι ζοφερές ανακαλύψεις ήρθαν μετά από ενημέρωση της αστυνομίας από τις κοινωνικές υπηρεσίες, τις οποίες ειδοποίησε ένας από τους συναδέλφους της Paulina αφού είδε ένα μήνυμα κειμένου που είχε στείλει η 20χρονη στον πατέρα της.

Μετακομίζοντας στο χωριό πριν από περίπου 15 χρόνια, ο Piotr αφέθηκε να μεγαλώσει τα παιδιά του μετά τον θάνατο της γυναίκας του.

Oι συνάδελφοι σε ένα ζαχαροπλαστείο όπου δούλευε η Paulina στο γειτονικό χωριό Stara Kiszewa υποψιάστηκαν ότι ήταν έγκυος αφού άρχισε να φοράει μεγάλα, φαρδιά ρούχα.

Στη συνέχεια πήρε τρεις εβδομάδες άδεια από τη δουλειά, αλλά επέστρεψε μια εβδομάδα αργότερα.

«Όταν ρωτήσαμε για το παιδί, προσποιήθηκε την έκπληξή της και το αρνήθηκε» λέει ένας ντόπιος.

Ένας άλλος ντόπιος είπε στην εφημερίδα Fakt: «Ζούσαν σαν ζευγάρι. Τον αποκαλούσε Πιότρ, με το μικρό του όνομα. Περπατούσαν χέρι-χέρι».

κι ενώ οι εισαγγελείς περιμένουν πλέον τη νεκροψία-νεκροτομή για να διαπιστωθεί πώς πέθαναν τα μωρά, η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες στο ακίνητο για να διαπιστώσει εάν υπάρχουν άλλα πτώματα κρυμμένα στο σπίτι.

Πηγή: Daily Mail

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Από τη στιγμή της γέννησής του, λόγω της μυθικής οδικής συμπεριφοράς του που ανέτρεπε όλα όσα ξέραμε στο κλείσιμο του περασμένου αιώνα, το Ford...

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Η ακολουθία των Παθών τελέσθηκε χθες στον Ιερό Ναό του Αγίου Στεφάνου της ομωνύμου Κοινότητος στο Γεσήλκιοϊ, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Γέροντος Δέρκων κ....

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Αθήνα έχει μπει πλέον σε metal ρυθμούς, καθώς μετράμε αντίστροφα για την συναυλία των Rammstein στις 30 Μαΐου στο Ολυμπιακό Στάδιο και η...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Ο Γιόσεφ Καμπάν θα έχει συγκεκριμένη ευθύνη για την ανάπτυξη της παγκόσμιας σχεδιαστικής γλώσσας των μοντέλων της MG και έρχεται να ενταχθεί στην εταιρεία...

Advertisement