Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΔΙΕΘΝΗ

Τουρκικά ΜΜΕ: Καταγγελία περί επίθεσης σε Τούρκο δημοσιογράφο και εικονολήπτη στη Ρόδο

Στα τουρκικά μέσα ενημέρωσης δημοσιεύεται πληροφορία ότι ένας Τούρκος ρεπόρτερ και ο επίσης Τούρκος εικονολήπτης, που βρίσκονταν στη Ρόδο για να καλύψουν δημοσιογραφικά τις εξελίξεις γύρω από την πυρκαγιά, έπεσαν θύματα επίθεσης με μαχαίρι.

Τα άτομα που πλησίασαν τους δημοσιογράφους με το αυτοκίνητό τους προσπάθησαν πρώτα να τους εμποδίσουν να κινηματογραφήσουν.

«Ο Έλληνας επιτιθέμενος, ο οποίος έβρισε την ομάδα της Haber Global, έβγαλε ένα μαχαίρι από το πίσω μέρος του αυτοκινήτου του και πλησίασε τον δημοσιογράφο του Haber Global, Μεχμέτ Αλτούνισίκ, και τον εικονολήπτη, Καάν Ουλκέρ. Τα πράγματα έγιναν χαοτικά μέσα σε μια στιγμή» αναφέρει το δίκτυο Odatv».

Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι το όχημα και η κάμερα της δημοσιογραφικής αποστολής υπέστησαν σοβαρές ζημιές, ενώ «η Εληνική Αστυνομία δεν έλαβε κανένα μέτρο εναντίον αυτών που επιτέθηκαν».

O ίδιος ο δημοσιογράφος του Haber Global, Μεχμέτ Αλτούνισίκ, ανέφερε ότι το επεισόδιο σημειώθηκε τη στιγμή που είχαν ολοκληρώσει την κινηματογράφηση κατοίκων που έδιναν νερό και τροφή σε ελάφια που είχαν γλιτώσει από τις φλόγες. Εκείνη τη στιγμή, τους πλησίασε ένα άτομο με άγριες διαθέσεις και όντας εκτός εαυτού άρχισε να τους βρίζει και να κινείται απειλητικά εναντίον τους.

Στη συνέχεια, όπως φαίνεται στο βίντεο, πήρε ένα μαχαίρι από το πίσω μέρος του αυτοκινήτου του και επιτέθηκε κατά του εικονολήπτη. Άτομα που βρέθηκαν ενώπιον του συμβάντος προσπάθησαν να τον συγκρατήσουν. Την ώρα που οι Τούρκοι απομακρύνονταν από το σημείο, το ίδιο άτομο εκτόξευσε μία πέτρα στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου τους και το έσπασε. Ο Τούρκος δημοσιογράφος δεν μπόρεσε να δώσει εξήγηση για του λόγους που το εν λόγω άτομο επιτέθηκε εναντίον τους.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Οι πιο γρήγορες πτήσεις διαρκούν από 2 έως 20 λεπτά στον αέρα, με μία από αυτές να πραγματοποιείται πάνω από τα νερά του Αιγαίου....

ΧΙΟΣ

Ο Δήμος Χίου ενημερώνει ότι στα πλαίσια του έργου «Βελτίωση Ασφαλείας Οδών Δήμου Χίου», θα ξεκινήσει εργασίες στις παρακάτω οδούς: Α) Τμήμα της οδού...

ΧΙΟΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ – ΚΥΡΙΑΚΗ 27-28/4/2024 SATURDAY – SUNDAY 27-28/4/2024 ΚΑΡΥΕΣ ΧΙΟΣ – KARIES VILLAGE CHIOS  Ημέρα  Δράση  Ώρα  Τοποθεσία Πέμπτη 25/4/2024  Συνέντευξη Τύπου  12:00  Αίθουσα...

ΧΙΟΣ

Ανακοίνωση ΠΕΣ-ΝΑΤ Χίου για την εργατική Πρωτομαγιά Με ιδιαίτερη ικανοποίηση διαβάσαμε την απόφαση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (Π.Ν.Ο) και των Ναυτεργατικών Σωματείων για την...

Advertisement