Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΔΙΕΘΝΗ

Κατάθεση μαρτύρων στο Κογκρέσο για ύπαρξη UFO: «Πετούν στον εναέριο χώρο μας» – Κατηγορούν το Πεντάγωνο για συγκάλυψη

Για ύπαρξη εξωγήινων, ιπτάμενων αντικειμένων αγνώστου ταυτότητας καθώς και για συγκάλυψη από τις κυβερνήσεις των Ηνωμένων Πολιτειών έκαναν λόγο τρεις πρώην αξιωματικοί των ενόπλων δυνάμεων της χώρας κατά τη διάρκεια της Επιτροπής Εποπτείας και Λογοδοσίας του Κογκρέσου.

«Καθώς συγκεντρωνόμαστε εδώ, ιπτάμενα αντικείμενα αγνώστου ταυτότητας βρίσκονται στον εναέριο μας χώρο, ωστόσο δεν καταγγέλλονται. Αυτές οι εμφανίσεις δεν είναι σπάνιες ή μεμονωμένες. Είναι μια ρουτίνα», είπε Πρώην Πιλότος Ναυτικού.

Ο ταγματάρχης εν αποστρατεία Ντέϊβιντ Γκρας κατέθεσε οτι κατά τη διάρκεια της εργασίας του σε ειδική υπηρεσία ανάλυσης αντικειμένων αγνώστου ταυτότητος, του Υπουργείου Άμυνας της χώρας, πήρε συνεντεύξεις από υψηλούς αξιωματούχους του υπουργείου που του επιβεβαίωσαν την ύπαρξη εξωγήινης ζωής.

(AP Photo/Nathan Howard)

Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε έξω απο την αίθουσα για να μάθει για την πιθανή ύπαρξη εξωγήινης ζωής.

Και οι τρεις μάρτυρες κατηγόρησαν το Πεντάγωνο για συγκάλυψη, δηλώνοντας πως η απόκρυψη στοιχείων είναι επικίνδυνη για την εθνική ασφάλεια της χώρας.

Το Πεντάγωνο, σε ανακοίνωση του, αρνήθηκε τις κατηγορίες για συγκάλυψη, επισημαίνοντας την έλλειψη αποδείξεων στους ισχυρισμούς των τριών μαρτύρων.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Ο Δήμος Χίου ενημερώνει ότι στα πλαίσια του έργου «Βελτίωση Ασφαλείας Οδών Δήμου Χίου», θα ξεκινήσει εργασίες στις παρακάτω οδούς: Α) Τμήμα της οδού...

ΧΙΟΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ – ΚΥΡΙΑΚΗ 27-28/4/2024 SATURDAY – SUNDAY 27-28/4/2024 ΚΑΡΥΕΣ ΧΙΟΣ – KARIES VILLAGE CHIOS  Ημέρα  Δράση  Ώρα  Τοποθεσία Πέμπτη 25/4/2024  Συνέντευξη Τύπου  12:00  Αίθουσα...

ΧΙΟΣ

Ανακοίνωση ΠΕΣ-ΝΑΤ Χίου για την εργατική Πρωτομαγιά Με ιδιαίτερη ικανοποίηση διαβάσαμε την απόφαση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (Π.Ν.Ο) και των Ναυτεργατικών Σωματείων για την...

ΑΠΟΨΕΙΣ

Γράφει ο Σταύρος Παπαγιαννάκης Σήμερα, θα διερευνήσουμε ένα θέμα που αγγίζει τα βάθη της ανθρώπινης ψυχής και του πνεύματος: την Ανάσταση του Κυρίου και...

Advertisement