Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΔΙΕΘΝΗ

Εφιαλτικές διαστάσεις στα περιστατικά κακοποίησης παιδιών στις ΗΠΑ: Μητέρα έψαχνε δολοφόνο για τον γιο της

Η βία εις βάρος παιδιών έχει πάρει εφιαλτικές διαστάσεις στις ΗΠΑ. Στο Σικάγο, γιαγιά και παππούς ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου την 5χρονη εγγονή τους, ενώ στη Φλόριντα συνελήφθη 18χρονη μητέρα που έψαχνε δολοφόνο για τον 3 ετών γιο της.

Ακόμη και η δικαστής σοκαρίστηκε όταν άκουσε ότι η 18χρονη Τζασμίν Παέζ προσπάθησε να προσλάβει εκτελεστή για να σκοτώσει τον 3χρονο γιο της.

Η 18χρονη μητέρα υπέβαλε σχετικό αίτημα σε ιστοσελίδα, που υποτίθεται ότι έδινε τη δυνατότητα στους χρήστες να προσλάβουν δολοφόνο. Μόνο που η συγκεκριμένη ιστοσελίδα είχε δημιουργηθεί ακριβώς για τον αντίθετο σκοπό: Να προλαμβάνει τέτοιου είδους καταστάσεις.

Έχοντας συμφωνήσει να πληρώσει 3.000 δολάρια, η 18χρονη έδωσε φωτογραφία του παιδιού και ζήτησε να το σκοτώσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Η ίδια είπε στην αστυνομία ότι κατέληξε σε αυτή την απόφαση, επειδή ήθελε να σώσει τη σχέση που είχε με έναν άνδρα ο οποίος δεν ήθελε τον γιο της.

Γιαγιά και παππούς ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου την 5χρονη εγγονή τους

Ξεπερνά κάθε λογική και ο ξυλοδαρμός μέχρι θανάτου ενός 5χρονου κοριτσιού από τον παππού και τη γιαγιά του στο Σικάγο. To χτύπησαν δώδεκα φορές με τη ζώνη επειδή είχε αφοδεύσει πάνω του. Ο ίδιος ο παππούς ομολόγησε στην αστυνομία ότι «ίσως το παράκανε λίγο…». Οι αστυνομικοί βρήκαν το κοριτσάκι ξαπλωμένο στον καναπέ εντελώς γυμνό.

Η 5χρονη Τζέντα Μουρ βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της σε ένα σπίτι στο Παρκ Φόρεστ, την Παρασκευή το πρωί. Το κοριτσάκι πέθανε λίγο αργότερα στο νοσοκομείο.

Όπως ανέφεραν οι εισαγγελείς, το ζευγάρι ξυλοκοπούσε το κοριτσάκι επί δύο μήνες, αφήνοντάς το με σοβαρές κακώσεις που συνήθως φέρουν τα θύματα τροχαίων. Η μητέρα του ωστόσο, υποστηρίζει ότι δεν είχε ιδέα για το τι περνούσε το παιδί της.

Το ζευγάρι κατηγορείται για ανθρωποκτονία πρώτου βαθμού. Ειδικοί προειδοποιούν ότι τα περιστατικά κακοποίησης παιδιών έχουν αυξηθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες το τελευταίο διάστημα.

Πηγή: ertnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 85-83 από την Μακάμπι Τελ Αβίβ στη Χάλα Πιονίρ, όμως έχει μεγάλα παράπονα για τις αποφάσεις των διαιτητών στο φινάλε...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πλέον ο Ολυμπιακός καλείται σε δύο μέρες (2/5, 19:45), να ισοφαρίσει τη σειρά και στη συνέχεια να πάει στη Βαρκελώνη να παλέψει για την...

ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε περί τις 23:00 το βράδυ, στη λεωφόρο Πειραιώς. Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, ένα όχημα, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, παρέσυρε πέντε...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κάτι το οποίο δεν είχα συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια ήταν να μην υπάρχουν στους τελευταίους γύρους των play off, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο Κέβιν...

Advertisement