Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΔΙΕΘΝΗ

Κύπρος: Υπό κράτηση δύο Ελληνοκύπριοι για τον ξυλοδαρμό 25χρονης Τουρκοκύπριας

Για 4 μέρες έθεσε υπό κράτηση το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου, δύο άνδρες ηλικίας 22 και 30 ετών, οι οποίοι θεωρούνται ύποπτοι για τον ξυλοδαρμό 25χρονης Τουρκοκύπριας.

Το περιστατικό σημειώθηκε τις πρωινές ώρες του περασμένου Σαββάτου στην Αγία Νάπα και η Αστυνομία διερευνά υπόθεση επίθεσης και πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης.

Οπως αναφέρει το ΡΙΚ, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου, Στηβ Θεοδούλου, δήλωσε ότι ύστερα από διένεξη μεταξύ δύο ομάδων, οι δύο ύποπτοι φέρονται να επιτέθηκαν και να χτύπησαν την 25χρονη, με αποτέλεσμα αυτή να πέσει από περιτοίχισμα ύψους 2 έως 3 μέτρων και να τραυματιστεί.

Η 25χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι έφερε εκχυμώσεις σε διάφορα μέρη του σώματός της και είχε σπασμένο δόντι.

Κατόπιν, η 25χρονη μετέβη στην Αστυνομική Διεύθυνση Αμμοχώστου, όπου προέβη σε καταγγελία για την επίθεση.

Ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων, Ερσίν Τατάρ, ζήτησε από τη δικοινοτική Τεχνική Επιτροπή να παρακολουθεί τις εξελίξεις, αναφορικά με το περιστατικό ξυλοδαρμού 25χρονης Τουρκοκύπριας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Φιλελεύθερος”, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης επικοινώνησε με τον Ερσίν Τατάρ, καταδικάζοντας το συμβάν.

Παράλληλα, ενημέρωσε τον Ερσίν Τατάρ ότι οι φερόμενοι ως δράστες του ξυλοδαρμού της 25χρονης συνελήφθησαν, τέθηκαν υπό κράτηση και θα οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ανέφερε, επίσης, ότι το επεισόδιο δεν φαίνεται να αποτελεί ρατσιστική επίθεση, αλλά απαράδεκτη και καταδικαστέα παραβατική συμπεριφορά.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Οι πιο γρήγορες πτήσεις διαρκούν από 2 έως 20 λεπτά στον αέρα, με μία από αυτές να πραγματοποιείται πάνω από τα νερά του Αιγαίου....

ΧΙΟΣ

Ο Δήμος Χίου ενημερώνει ότι στα πλαίσια του έργου «Βελτίωση Ασφαλείας Οδών Δήμου Χίου», θα ξεκινήσει εργασίες στις παρακάτω οδούς: Α) Τμήμα της οδού...

ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ένας στρατιωτικός οδηγός κατέγραψε αντιαεροπορικές συστοιχίες πυραύλων  του Iron Dome και έστειλε τις φωτογραφίες στο ψεύτικο  προφίλ μιας...

ΧΙΟΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ – ΚΥΡΙΑΚΗ 27-28/4/2024 SATURDAY – SUNDAY 27-28/4/2024 ΚΑΡΥΕΣ ΧΙΟΣ – KARIES VILLAGE CHIOS  Ημέρα  Δράση  Ώρα  Τοποθεσία Πέμπτη 25/4/2024  Συνέντευξη Τύπου  12:00  Αίθουσα...

Advertisement