Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΔΙΕΘΝΗ

Στο “σφυρί” χίλια πεντακόσια προσωπικά αντικείμενα του Φρέντι Μέρκιουρι

Τριάντα δύο χρόνια μετά τον θάνατό του από τον ιο του AIDS, ο Φρέντι Μέρκιουρι παραμένει ένας από τους πιο εμβληματικούς τραγουδιστές της ροκ μουσικής.

Διάσημος για τη μοναδική σκηνική  παρουσία του, είχε- και εξακολουθεί να έχει- εκατομμύρια φανατικούς θαυμαστές σε όλο τον κόσμο.

Οι λάτρεις του Μέρκιουρι θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να δουν από κοντά αλλά και να αποκτήσουν προσωπικά αντικείμενά του, προτού δημοπρατηθούν το Σεπτέμβριο.

Τουλάχιστον χίλια πεντακόσια  είναι τα εκθέματα που βγαίνουν στο σφυρί  για πρώτη φορά  από τον οίκο δημοπρασιών Sotheby’s, στη Νέα Υόρκη. Μεταξύ αυτών, γυαλιά ηλίου, χτένα για το μουστάκι του, η κορώνα και ο μανδύας του.

Ο “βασιλιάς” των Queen αλλά και το συγκρότημα του επηρέασαν όσο ελάχιστοι τη διεθνή μουσική σκηνή, έχοντας  πουλήσει περισσότερα από τριακόσια εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως.

Η έκθεση προς τιμήν του Μέρκιουρι θα ολοκληρωθεί στις 4 Αυγούστου.

Δείτε ακόμα στο Ένθετο Κόσμος του ΕΡΤNEWS

Η Μόσχα υποστηρίζεις ότι απέκρουσε μεγάλη Ουκρανική επίθεση στο Ντόνετσκ. Mιλά για 250 νεκρούς Ουκρανούς στρατιώτες- δεν σχολιάζουν οι ουκρανικές δυνάμεις.

Συναγερμός στην Ουάσινγκτον: αεροσκάφος τύπου τσέσνα παραβίασε τον εναέριο χώρο- το κατεδίωξαν μαχητικά αεροσκάφη F-16 πετούσε σε λειτουργία αυτόματου πιλότου- συνετρίβη στη Βιρτζίνια- δεν επέζησε κανείς από τους 4 επιβαίνοντες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Μηταράκης: Πιο αισιόδοξος μετά την επίσκεψη του κ. Ταχιάου  Ταχιάος: Όλοι οι φορείς της Χίου να συμπράξουν στην εκτέλεση των έργων Επίσκεψη στα μεγάλα...

ΧΙΟΣ

Επιστολή προς τον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών κ. Ταχιάο έστειλε ο Δικηγορικός Σύλλογος Χίου με αφορμή την επίσκεψή του στο νησί της Χίου. Αναλυτικά...

ΧΙΟΣ

Ξεκάθαρο μήνυμα προς τους  εργολάβους  ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να επιτρέψει πλέον καμία ολιγωρία στα υπό εκτέλεση έργα στο νησί της Χίου, έστειλε...

ΧΙΟΣ

Σε συνέχεια των επιτυχημένων δεντροφυτεύσεων που πραγματοποιήθηκαν το περασμένο τρίμηνο, το Κοινωφελές Ίδρυμα “Μαρία Τσάκος”– Διεθνές Κέντρο Ναυτικής Έρευνας και Παράδοσης, προχωρά στην τέταρτη...

Advertisement