Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΔΙΕΘΝΗ

Πρίγκιπας Χάρι: Ο συνεργάτης – συγγραφέας του βιβλίου του «Ρεζέρβα» αποκάλυψε άγνωστους καυγάδες και τηλεφωνήματα

Το πώς ήταν η συνεργασία του με τον πρίγκιπα Χάρι για το βιβλίο του αποκάλυψε, σε ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε στο The New Yorker, ο συγγραφέας J.R. Moehringer. Επισημαίνεται ότι ο ίδιος είναι ο “ghost writer” του βιβλίου, ήτοι αυτός που ουσιαστικά το συνέγραψε για λογαριασμό του Χάρι.

Ο ίδιος δεν δίστασε να αποκαλύψει έναν μεγάλο καβγά που ξέσπασε μεταξύ τους κατά τη συγγραφή του βιβλίου.

Όπως έκανε γνωστό, ο καυγάς στις 2 τα ξημερώματα μέσω Zoom άρχισε για ένα συγκεκριμένο απόσπασμα που περιελάβανε τις «εξαντλητικές στρατιωτικές ασκήσεις» του Χάρι στην Αγγλία, όπου συνελήφθη από φερόμενους τρομοκράτες, ένας από τους οποίους έκανε μια «κακοήθη αναφορά» στην πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Ο Χάρι επέμενε να τελειώσει το εν λόγω απόσπασμα με την απάντησή του, ο Moehringer από την πλευρά του επέμενε ότι αυτό το κομμάτι έπρεπε να μείνει εκτός βιβλίου.

«Μπορεί να μην ήταν η πρώτη φορά που ο Χάρι και εγώ λογομαχούσαμε, ένιωθα διαφορετικά· ένιωθα σαν να οδεύαμε προς μία αποφασιστική ρήξη, εν μέρει επειδή ο Χάρι δεν έλεγε πλέον τίποτα», λέει ο J.R. Moehringer.

«Απλώς κοίταζε έντονα την κάμερα», είπε ακόμη. «Τελικά, πήρε μια βαθιά εκπνοή και εξήγησε ήρεμα ότι, σε όλη του τη ζωή, οι άνθρωποι είχαν υποτιμήσει τις διανοητικές του ικανότητες και αυτή η αναλαμπή εξυπνάδας απέδειξε ότι, ακόμη και μετά από κλωτσιές και μπουνιές και στέρηση ύπνου και φαγητού, είχε το μυαλό του στο κεφάλι του» ανέφερε.

«Ο πρίγκηπας Χάρι με έστειλε στον ξενώνα, όπου η Μέγκαν και ο Άρτσι με επισκέπτονταν στις απογευματινές τους βόλτες», είπε ανάμεσα σε άλλα. «Η Μέγκαν, γνωρίζοντας ότι μου έλειπε η οικογένειά μου, έφερνε δίσκους με φαγητό και γλυκά».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Μηταράκης: Πιο αισιόδοξος μετά την επίσκεψη του κ. Ταχιάου  Ταχιάος: Όλοι οι φορείς της Χίου να συμπράξουν στην εκτέλεση των έργων Επίσκεψη στα μεγάλα...

ΧΙΟΣ

Επιστολή προς τον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών κ. Ταχιάο έστειλε ο Δικηγορικός Σύλλογος Χίου με αφορμή την επίσκεψή του στο νησί της Χίου. Αναλυτικά...

ΧΙΟΣ

Ξεκάθαρο μήνυμα προς τους  εργολάβους  ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να επιτρέψει πλέον καμία ολιγωρία στα υπό εκτέλεση έργα στο νησί της Χίου, έστειλε...

ΧΙΟΣ

Σε συνέχεια των επιτυχημένων δεντροφυτεύσεων που πραγματοποιήθηκαν το περασμένο τρίμηνο, το Κοινωφελές Ίδρυμα “Μαρία Τσάκος”– Διεθνές Κέντρο Ναυτικής Έρευνας και Παράδοσης, προχωρά στην τέταρτη...

Advertisement