Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΔΙΕΘΝΗ

Λονδίνο: Η μοναξιά του Χάρι και οι χειρονομίες του 5χρονου πρίγκιπα – Τα παραλειπόμενα της τελετής στέψης

Εκτός από την «τρομακτική στιγμή που ξέφυγε άλογο του ιππικού και κινήθηκε προς θεατές κατά την τελετή στέψης του Καρόλου ο βρετανικός Τύπος ξεχώρισε αρκετά άλλα παραλειπόμενα, με μαγνήτη και τον πρίγκιπα Χάρι, που φαίνεται να επιστρέφει στο Λος ‘Αντζελες.

«Η μοναξιά του Χάρι» είναι τίτλος σε πολλά δημοσιεύματα που συμφωνούν ότι βρέθηκε στην τρίτη σειρά των παρευρισκόμενων, αρκετές θέσεις μακριά από τον αδερφό του Ουίλιαμ και δεν τραγούδησε τον ύμνο στον Κάρολο. Μάλιστα ήταν προσκεκλημένος στο Μπάκιγχαμ αλλά εθεάθη να αναχωρεί, για το αεροδρόμιο Χίθροου αμέσως μετά την τελετή στέψης στο Αβαείο, πιθανότατα για να επιστρέψει τις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου παρέμεινε η Μέγκαν με τα δύο παιδιά του.

To πρόσωπο του Χάρι κρύφτηκε εσκεμμένα από το κόκκινο φτερό του καπέλου της πριγκίπισας Άννα, υποστηρίζουν μάλιστα αρκετοί σχολιαστές.

Στο μεταξύ, η τραγουδίστρια Κέιτι Πέρι στιγματίστηκε από το διεθνή Τύπο για «γελοιότητες», καθώς εθεάθη να φωτογραφίζει τα πόδια της στο μνημείο του Αβαείου του Γουέστμινστερ και να ποζάρει για selfies με θαυμαστές. Νωρίτερα, «έψαχνε και δεν βρήκε τη θέση της και σκόνταψε άγαρμπα φορώντας τα τακούνια της».

Ο πρίγκιπας Λούις, πέντε ετών, γιος του Ούλιαμ και της Κέιτ, διεκδίκησε επάξια τη φήμη του για την «εκφραστικότητα του προς το πλήθος». Από το Αβαείο μέχρι το μπαλκόνι του Παλατιού του Μπάκιγχαμ οι χειρονομίες του έκλεψαν την παράσταση.

Η πριγκίπισα της Ουαλίας Κέιτ, χαρακτηρίστηκε εκθαμβωτική μητέρα τριών παιδιών, στα 41 της χρόνια αλλά εντυπωσίασε και «σπάζοντας γενναία το βασιλικό πρωτόκολλο», αφού αντί για τιάρα, έβαλε στα μαλλιά της κόσμημα του Alexander McQueen με τρισδιάστατο κέντημα φύλλων από ασήμι χρυσό, κρύσταλλο και ασήμι. Το ίδιο είχε και η κόρη της Σάρλοτ, 8 ετών.

H βροχερή ημέρα, φαίνεται ότι δυσκόλεψε ιδιαίτερα τους μουσικούς των πνευστών, ειδικά τον κύριο που άδειασε αρκετές φορές την τρομπέτα του από το νερό.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης υποδέχτηκε σήμερα στην Περιφέρεια 57 μαθητές και 4 καθηγητές από το 2ο ΓΕΛ Καλυβίων, στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών...

ΧΙΟΣ

Ανακοίνωση Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Χίου ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 24 ΑΠΡΙΛΗ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΥ “ΚΑΤΑΡΓΕΙ” 113 ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ! ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ανακοίνωση ΛΑΣ Δήμου Χίου Δεν περιμέναμε τίποτα το διαφορετικό από το δήμαρχο της Χίου στο ταξίδι του στις ΗΠΑ, προσκαλεσμένος της ομογένειας , από...

ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης υποδέχτηκε σήμερα φοιτητές δημοσιογραφίας από το Πολιτικό ίδρυμα  Konrad – Adenauer Stiftung (KAS) της Γερμανίας, κατόπιν αιτήματος των...

Advertisement