Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΔΙΕΘΝΗ

Βρετανία: Κρίνεται το πολιτικό μέλλον του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Ντόμινικ Ράαμπ

Σήμερα κρίνεται το πολιτικό μέλλον του Ντόμινικ Ράαμπ. Ο Bρετανός πρωθυπουργός θα ανακοινώσει αν ο πιο στενός συνεργάτης του, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, παραβίασε τους υπουργικούς κανόνες με την Daily Telegraph να αναφέρει ότι θα «παλέψει μέχρι θανάτου» για να διατηρήσει τη θέση του στο υπουργικό συμβούλιο .

Ορισμένοι αξιωματούχοι που έχουν συνεργαστεί με τον Ράαμπ λένε ότι είναι σκληρός και απαιτητικός, όμως άλλοι είπαν, σύμφωνα με βρετανικά μέσα ενημέρωσης, ότι είναι αγενής, επιθετικός και εκφοβιστικός.

Μετά από έρευνα πέντε μηνών, εξετάστηκαν τα ευρήματα της έκθεσης που αφορούσαν συνολικά οκτώ καταγγελίες για εκφοβισμό σχετικά με τη συμπεριφορά του ως υπουργός σε πολλά κυβερνητικά τμήματα.

Ωστόσο ο υπουργός Δικαιοσύνης συνεχίζει να αρνείται ότι έχει εκφοβίσει το προσωπικό, επιμένοντας ότι πάντα «συμπεριφερόταν επαγγελματικά».

Η εφημερίδα προσθέτει ότι εάν ο κ. Ράαμπ αναγκαστεί να αποχωρήσει, τότε ο Σουνάκ θα είναι ο δεύτερος πρωθυπουργός , από το 1979 , που θα χάσει τρεις υπουργούς του υπουργικού συμβουλίου, τους πρώτους έξι μήνες της θητείας του.

Οι Times περιγράφουν τον κ. Σουνακ ως «αγωνιστή» για το μέλλον του υπουργού Δικαιοσύνης. Ισχυρίζεται ότι αξιωματούχοι που είδαν την έκθεση την περιέγραψαν ως «τρομερή» και πιστεύουν ότι πρέπει να παραιτηθεί.

Ανταπόκριση – Λονδίνο: Νατάσα Καντζάβελου

Πηγή: ertnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Με αφορμή τον φετινό εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων (18/5) με θέμα «Μουσεία, Εκπαίδευση και Έρευνα», το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) οργανώνει διαδραστικό...

ΧΙΟΣ

Με στόχο να τιμήσει την Ημέρα της Μητέρας, ο Σύλλογος Τριτέκνων Χίου διοργανώνει εκδήλωση την Κυριακή 19 Μαΐου 2024 και ώρα 18:30 στην πλατεία...

ΧΙΟΣ

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου ανακοινώνει τα στατιστικά στοιχεία διακίνησης επιβατών και οχημάτων προς το λιμένα Χίου, κατά την περίοδο της Μεγάλης Εβδομάδας του έτους...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Ο τρίτος γύρος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων και Ιστορικών Αυτοκίνητων, επιστρέφει και πάλι στη γνωστή διαδρομή από το Λιμάνι μέχρι την πόλη της Κύμης,...

Advertisement